Відбулося чергове засідання навчально-методичної комісії агробіологічного факультету

14 квітня 2022 року

 

14 квітня 2022 року відбулося засідання навчально-методичної комісії агробіологічного факультету.


Відкриваючи роботу навчально-методичної комісії голова – декан агробіологічного факультету, професор Оксана Тонха озвучила інформацію щодо проведення профорієнтаційної у 2022 році. Також вона означила окремі моменти щодо вступу в магістратуру, та були поставлені завдання перед членами НМК щодо залучення вступників. Оксана Леонідівна також зупинилася і на інших важливих питаннях, що стосуються діяльності агробіологічного факультету в умовах воєнного стану та дала змістовні роз’яснення на запитання які прозвучали від членів навчально-методичної комісії.


 

Далі навчально-методична комісія розглянула та рекомендувала до розгляду на Вченій раді агробіологічного факультету навчально-методичні розробки підготовлені НПП факультету. Їх представив секретар навчально-методичної комісії Анатолій Бобер. Під час обговорення навчально-методичних матеріалів були внесені корективи щодо окремих назв:

1. Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Спеціальна генетика сільськогосподарських культур» для студентів агробіологічного  факультету освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 201 «Агрономія» освітньо-професійної програми «Селекція і генетика сільськогосподарських культур». Автори: підготовлені  к. б. н., доцент Башкірова Н.В.,  к. с.-г. н., доцент Жемойда В.Л.

2. Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Спеціальна генетика сільськогосподарських культур» для студентів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 201 «Агрономія» освітньо-професійної програми «Селекція і генетика сільськогосподарських культур». Автори: підготовлені  к. б. н., доцент Башкірова Н.В.,  к. с.-г. н., доцент Жемойда В.Л.

3. Методичні вказівки щодо самостійної роботи з вивчення  дисципліни «Спеціальна генетика сільськогосподарських культур» для студентів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 201 «Агрономія» освітньо-професійної програми «Селекція і генетика сільськогосподарських культур». Автори: підготовлені  к. б. н., доцент Башкірова Н.В.,  к. с.-г. н., доцент Жемойда В.Л.

4. Тести та завдання для самостійної роботи з дисципліни «Аналітична хімія» для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності – 101 “Екологія,, англійською мовою. Автори: Войтенко Л.В., Лаврик Р.В., Галімова В.М.

5. Тести та завдання для самостійної роботи з дисципліни «Неорганічна хімія» для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності – 101 “Екологія,, англійською мовою. Автори: Войтенко Л.В., Лаврик Р.В.

6. Тести з хімії (загальна та неорганічна) для студентів гуманітарно-педагогічного факультету ОС ,,Магістр,, спеціальності 015 – Професійна освіта. Автори: Максін В.І., Лаврик Р.В.

7. Методичні рекомендації для виконання лабораторного практикуму з дисципліни ,,Загальна і неорганічна хімія,, для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності 162 - “Біотехнології та біоінженерія”, англійською мовою. Автори: Войтенко Л.В., Прокопчук Н.М., Лаврик Р.В., Копілевич В.А., Галімова В.М.

 


 

Заступник голови навчально-методичної комісії агробіологічного факультету Володимир Завгородній детально зупинився на змісті та термінах проходження виробничої практики студентами спеціальності 201 – Агрономія та 203 – Садівництво та виноградарство. В обговоренні активну участь взяли Оксана Тонха, Анатолій Бобер, Олександр Макарчук.

 

 

 Анатолій Бобер,

Cекретар навчально-методичної комісії агробіологічного факультету

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook