Зустріч наставника з магістрами 1 групи 1 року навчання

14 квітня 2022, 13:58

    Для всіх нас зараз складний час, але ми продовжуємо онлайн навчання, так як ми молодь та майбутнє нашої країни! 10 квітня відбулася зустріч наставника Чепіль Людмили Василівни з магістрами першого року навчання першої групи. Продовження освітнього процесу під час війни стає власним фронтом і важливою місію для більшості студентів. Крім звичайного навчання, навіть онлайн спілкування дає нам розуміти, що в нашому житті залишається місце чомусь сталому та звичному.

     На кураторській годині ми обговорили про психологічний стан під час військового стану, оскільки це є важливою складовою, так як ворог руйнує не лише мости, церкви, а й наші будинки, наше життя, звички та думки. Вбивають не лише солдат і цивільних, він вбиває майбутнє тих людей, що залишилися вдома, тих, що ховаються від вибухів у підвалах і бомбосховищах, і тих, хто поїхав з дому в пошуках безпечного місця.
     Наставник цікавився нашими умовами проживання, психологічним станом, матеріальними становищами у такий нелегкий час на Україні. Навіть надав посилання на безоплатні психологічні допомоги, де можна отримати консультаційну допомогу психологами та психотерапевтами.

     Ми мусимо триматися та зберігати спокій, поки це можливо. Як би прикро та боляче не було це визнавати, ми маємо адаптуватися до навчання під час війни. Дякуємо нашим викладачам, що з розумінням відносяться та підтримують нас, їхня підтримка дуже важлива. Надіємося на краще та чекаємо швидкого повернення на навчання в стіни нашого університету.

 

Ми з вами працюємо на майбутнє нашої країни.
Ми переможемо!
Слава Україні!

студентка Коханець Ангеліна,
магістр першого року навчання
Людмила Чепіль, куратор групи

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook