Аналіз змін на вітчизняних та світових агропродовольчих ринках внаслідок війни в Україні було обговорено науковцями та викладачами

13 квітня 2022, 12:00

13 квітня 2022 р. за ініціативи Німецько-українського агрополітичного діалогу (APD, Україна) відбулася третя Міжнародна пленарна дискусія на тему: «Зміни в аграрній політиці в Україні – шанси та можливості у стані війни» у рамках панельних обговорень на тему: «Чи призведе повномасштабне російське вторгнення в Україну у 2022 році до кардинальних змін на агропродовольчих ринках?».

 

Співорганізаторами даного заходу були Лейбніц-Інститут аграрного розвитку в країнах з перехідною економікою (IAMO, Німеччина), Київська школа економіки (KSE, Україна), Вагенінгенський університет  та науково-дослідний центр (WUR, Нідерланди). У роботі міжнародного заходу приймали участь понад 90 науковців та викладачів з вітчизняних університетів та науково-дослідних установ. Доценти кафедри кафедри статистики та економічного аналізу – Богданюк О.В., Воляк Л.Р., Куць Т.В. та Макарчук О.Г. також активно приймали участь у даній конференції. Під час дискусії було обговорено поточні загрози та прогнози впливу війни на місцеві та глобальні агропродовольчі ринки та надання громадськості професійної експертизи з зазначеної тематики.

 

 

 

Доценти кафедри статистики та економічного аналізу

Богданюк О.В.,

Куць Т.В. 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook