Відбулося квітневе засідання кафедри

13 квітня 2022 року

12.04.2022 р. в он-лайн режимі відбулося засідання кафедри ветеринарної гігієни імені професора А. К. Скороходька.
Присутніми на засіданні були зав. кафедри, доц. Кучерук М. Д., проф. Засєкін Д.А., проф. Захаренко М.О., проф. Якубчак О.М., проф. Ткачук С.А., проф. Шевченко Л.В., доц. Таран Т.В., доц. Кос'янчук Н.І., доц. Соломон В.В., доц. Михальська В.М., доц. Поляковський В.М., доц. Галабурда М.А., старший викладач Димко Р.О., асистент Гриб Ю.В.

На засіданні кафедри виступили НПП кафедри про проведенi профорiєнтацiйнi заходи у лютому, березнi, квiтнi 2022 р. та залучених ними абiтурiєнтів на день вiдкритих дверей на факультетi 16 квiтня 2022 р. Ними було зазначено, що абітурієнтів, які планують взяти участь у дні відкритих дверей вцілому по кафедрі - 12.

Зав. каф. Кучерук М.Д. розповіла про хiд пiдготовки до проведення наукової конференцiї присвяченої 100 річному ювiлею кафедри у 2022 роцi.

Куратори студентських груп Соломон В.В., Таран Т.В., Поляковський В.М., Кос’янчук Н.І., Михальська В.М., Галабурда М.А., Гриб Ю.В., Димко Р.О. доповіли про зв'язок зі студентами та відвідування ними пар, зазначили, що переважна кількість студентів активно навчаються і були атестовані.
Димко Р.О. доповів про підготовку до проведення навчальної практики з ветеринарно-санітарної інспекції, а Кучерук М.Д. про атестацію виробничої практики.
Завідувач кафедри Кучерук М.Д. розповіла про вступну компанію згідно якої необхідно до 19 квітня зареєструватися на мультидисциплінарний тест, підготовку до друку навчально-методичної літератури та монографій.

 

Таран Т.В., секретар  кафедри
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook