Засідання педагогічної ради Боярського фахового коледжу

12 квітня 2022 року
     04 квітня 2022 року у форматі онлайн за допомогою сервісу Google Meet відбулося чергове засідання педагогічної ради.

     На початку роботи секретар педагогічної ради МІКОСЯНЧИК Олена повідомила про виконання рішень попередньої педагогічної ради. Помічниця директора з кадрової роботи ЛИС Людмила повідомила педагогічний колектив про особливості трудових відносин в умовах воєнного стану, а головний бухгалтер коледжу ЦИБУЛЯН Тетяна – про фінансування коледжу в умовах воєнного стану.

     З інформацією про стан відвідування занять здобувачами освіти шляхом використання технологій дистанційного навчання до присутніх звернулися завідувачі відділень ГРИЦИШИН Наталія та ЯКИМОВСЬКИЙ Руслан.
     Навчання в умовах воєнного стану вносить свої корективи. Здобувачам освіти складно виконати дипломний проєкт. Педагогічна рада схвалила внесення змін до освітньо-професійної програми Геодезія та землеустрій підготовки фахівців ОКР Молодший спеціаліст, які представила завідуюча технічним відділенням ГРИЦИШИН Наталія. Про зміни у проведенні ДПА у вигляді ЗНО в 2022 році повідомив заступник директора з навчальної роботи СИДОРКО Віктор.
     Педагогічна рада розглянула і схвалила ОПП, які пройшли громадське обговорення. Віктор Петрович детально зупинився на питанні проведення акредитаційної експертизи освітньо-професійних програм Маркетинг та Економіка.

     Суттєвих змін зазнала і вступна кампанія – 2022. Про них колектив повідомила відповідальна секретар приймальної комісії ПАШЕНЦЕВА Ілона. У кінці роботи завідуюча навчально-методичним кабінетом ГАПОНЮК Наталія повідомила, що з огляду на існуючу загрозу життю і здоров’ю педагогічних працівників внаслідок збройної агресії Російської Федерації та оголошення в Україні воєнного стану згідно з Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», затвердженим Законом України від 24 лютого 2022 року № 2102-ІХ «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні», керуючись пунктами 3.2., 3.20. розділу III Типового положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 06.10.2010 № 930, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 14 грудня 2010 року за №1255/18550 та рішенням атестаційної комісії Боярського ФК НУБіП України від 17 березня 2022 року протокол №4 атестація педагогічних працівників переноситься на 2023 рік.

Наталія ГАПОНЮК,
завідуюча НМК

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook