Покращення організації навчального процесу в умовах воєнного стану

11 квітня 2022 року
    11 квітня 2022 р. на кафедрі організації підприємництва та біржової діяльності економічного факультету було проведено робочу зустріч у дистанційному форматі зі студентами 3 курсу спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», за участі декана економічного факультету Анатолія Діброви, завідувача кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Миколи Ільчука, заступника декана Лесі Воляк та куратора Валентини Яворської.
     На зустрічі було проведено аналіз успішності студентів 3 курсу 7 групи в умовах воєнного стану та дистанційної форми навчання. Декан економічного факультету поспілкувався особисто з кожним студентом на предмет їх можливості приймати активну участь у навчальних заняттях дистанційно та запитав про можливі проблеми та безпеку кожного.
    Анатолій Діброва нагадав про важливість для кожного студента відповідально ставитись до своїх обов’язків щодо навчального процесу, відвідування навчальних занять і зупинився на результатах проміжної атестації. Кожен студент індивідуально прозвітувався про свої результати. Багато студентів нині всіляко підтримують нашу країну, волонтерять та приймають участь у теробороні, не всі мали доступ до Інтернету. Наразі ситуація у багатьох покращилась і всі виходять на зв’язок. Усі 27 студентів перебувають на території Україні у різних областях.
    Завідувач кафедри Микола Ільчук звернувся до студентів з побажанням систематичного відвідування дистанційних занять, постійно триматись на зв’язку з своїми викладачами та деканатом. Він нагадав, що деканат, випускова кафедра, викладачі завжди відкриті до студентів і в разі необхідності готові усіляко підтримати та додатково проконсультувати.
    За результатами зустрічі було прийнято до уваги складність поточної ситуації в країні, проте закцентувано увагу на необхідності студентів якісно дотримуватись вимог навчального процесу. Адже, студенти, які не виконуватимуть навчальний план без поважних причин будуть відраховані за результатами екзаменаційної сесії. Потому, всім побажали плідної праці, мирного неба та залишатись на постійному зв’язку і в безпеці.
 
Валентина Яворська,
куратор групи

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook