Залучаємо до навчання в НУБіП України

11 квітня 2022 року
Хмельницька область

11 квітня 2022 року відбулась зустріч Олени Ковтун, доцента кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності факультету аграрного менеджменту НУБіП України з Мельник Майєю Олександрівною, начальником відділу освіти Теофіпольської районної державної адміністрації Хмельницької області.

Ця зустріч відбулась за сприяння та підтримки мецената НУБіП України, випускника факультету аграрного менеджменту Володимира Шуляка, кандидата економічних наук, керівника ТОВ виробничо-комерційного підприємства "Авантаж", син якого Олександр Шуляк, наразі є студентом 2 курсу факультету аграрного менеджменту НУБіП України. Знаковим є те, що Олександр є вже представником третьої генерації родини, який здобуває освіту в нашому університеті. Його дід - заслужений працівник сільського господарства України, депутат Верховної Ради СРСР останнього скликання Василь Корнійович Шуляк (протягом 1996-2000 років він був представником України, а 2002–2004-го – заступником представника у Конгресі місцевих і регіональних влад Ради Європи) - також був випускником нашого університету.

Під час зустрічі було домовлено, що відділ освіти Теофіпольської районної деравної адміністрації Хмельницької обасті сприятиме в поширенні інформації по заходах по інформуванню про широкі можливості, які надає НУБіП України загалом, та факультет аграрного менеджменту зокрема, та залучатиме учнів випускних класів Теофіпольського району до заходів, що проводитиме НУБіП України найближчим часом. Майя Олександрівна зазначила, що цього року в Теофіпольському районі навчаються 130 випускників 11 класів а також до навчання приступили школярі, що є внутрішньо переміщеними особами зі Сходу України, які будуть закінчувати навчання в школах району.

Олена Ковтун поінформувала, що факультет аграрного менеджменту надає унікальні можливості для навчання студентам, що бажають отримати прикладні знання для управління процесами в аграрному бізнесі. Володимир Шуляк, зі своєї сторони, зазначив, що НУБіП України має потужну базу міжнародних контактів, що дозволяє студентам отримати не тільки знання від професорів з провідних університетів світу, а і можливість здобувати освіту за програмами подвійних дипломів та паралельного навчання як на факультеті аграрного менеджменту, так і кращих університетів США та Західної Європи.

Тож 29 квітня 2022 року відбудеться День відкритих дверей факультету аграрного менеджменту НУБіП України, до відвідування якого ми запрошуємо всіх випускників та їх батьків.

Анатолій Остапчук, декан факультету аграрного менеджменту

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook