На факультеті ветеринарної медицини відбулася весняна толока

10 квітня 2022 року
     Нарешті весняне тепло пробуджує все живе від довгого зимового сну, отже, настав час прибрати землю, аби весняна зелень привітно усміхнулася всім.

     8 квітня, в прекрасний сонячний весняний день, співробітники факультету ветеринарної медицини на чолі з деканом Миколою Цвіліховським і заступником декана Сергієм Деркачем взяли учать у весняній толоці, яка в цей час проходила на території всього Університету.

  

     Завдяки плідній роботі на території 12 навчального корпусу було облагороджено клумби, упорядковано газони від гілок і листя та прибрано сміття після зими.

  

     Після прибирання в усіх був чудовий настрій від результатів проведеної роботи та було любо глянути на територію. Адже чистий двір, чиста вулиця, чисте місто - чиста Україна!

 

     Через запровадження військового стану в Україні, на жаль, не всі співробітники змогли долучитися до благоустрою території, але хочеться подякувати всім тим хто знайшов час і взяв участь у цьому заході.

 

     Факультет ветеринарної медицини вірить у перемогу і з нетерпінням чекає на закінчення війни, повернення до мирного життя та зустріне всіх чистою, охайною територією, з оформленими клумбами та барвистими квітами.

Всім мирного неба над головою!
Слава Україні!

Микола Цвіліховський,
декан факультету ветеринарної медицини

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook