Концепція проведення дня відкритих дверей, підсумкової атестації магістрів-дослідників обговорені на розширеному деканаті факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

9 квітня 2022 року

     9 квітня під головуванням декана Лариси Баль-Прилипко за участі завідувачів та НПП кафедр, відбулась онлайн-нарада з актуальних питань життєдіяльності колективу факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК у воєнний час.

     Декан зосередила увагу присутніх на основних питаннях, які були розглянуті на розширеному ректораті, зокрема щодо особливостей вступної компанії-2022, зазначивши, що для вступників на місця державного бюджету буде запроваджений єдиний централізований тест: випускників шкіл – національний мультипредметний тест, випускників коледжів – фаховий екзамен, бакалаврів до магістратури – магістерський текст. Окрім цього потрібно буде подавати заяву та мотиваційний лист. Вступ на контракт же відбуватиметься за заявою та мотиваційним листом. Певні особливості будуть на вступ на кон’юнктурні спеціальності. Тому кожен НПП повинен сьогодні вести активну профорієнтаційну роботу, залучаючи до вступу на факультет як школярів так і випускників коледжів.

     Навчальний процес триває, явка студентів на онлайн заняття сягає більше 60% і вище. Триває підготовка до випуску бакалаврів, ведеться активна робота щодо державної атестації магістрів-дослідників ОП "Нутріціологія".

     Потому завідувачі кафедр Володимир Василів, Ольга Прядко, Наталія Слободянюк доповіли про перебіг освітнього процесу на кафедрах, проведенні відкритих лекцій НПП кафедр, їх детальному аналізі на засіданнях кафедр. Було зазначено, що всі лекції прочитані на високому науково-методичному рівні з використанням сучасних методів та засобів. Для оцінки якості кожної лекції була створена комісія, за участю декана Лариси Баль-Прилипко.

     Декан факультету перейшла до одного з головних питань порядку денного деканату, це проведення Дня відкритих дверей на факультеті 20 квітня. Для цього підготовлено оголошення та програму проведення. Зосереджено завідувачів кафедр прийняти активну участь, залучивши всі ЗОШ регіонів, де вони зараз перебувають, вести активну співпрацю з фаховими коледжами; звязатись з усіма учасниками, які зареєструвались на участь в олімпіаді, навчаютьсяся на підготовчих курсах в університеті.

    "Адже успішно проведена профорієнтація - це Впевненість у завтрашньому майбутньому", зазначила декан факультету Лариса Баль-Прилипко.

    Заступник декана факультету Наталія Слободянюк проінформувала присутніх про результати проміжної атестації студентів; перегляду, спільно з гарантами, освітніх програм та навчальних планів для вступників 2022 року; підготовці інформації до Каталогів навчальних планів і програм підготовки бакалаврів і магістрів за нашими спеціальностями; організації та проведенні завершальної весняної екзаменаційної сесії, яка буде у випускників бакалаврів та магістрів з 18 квітня; на проведенні підсумкової атестації магістрів-дослідників - захисті магістерських кваліфікаційних робіт.

    Старший викладач кафедри технології мясних, рибних та морепродуктів Микола Ніколаєнко доповів про стан виконання наукової роботи на факультеті. Було зазначено, що для підготовки докторів філософії гаранту освітньо-наукової програми "Харчові технології", проф. Ларисі Баль-Прилипко, спільно із проектною групою, розробити ОНП та навчальний план для вступників 2022 року. Також доповідач зосередив увагу завідувачів кафедр та наукових керівників аспірантів про проведення проміжної атестації у травні місяці; наголошено активізувати роботу щодо підготовки тез доповідей на Міжнародну конференцію; підвищенні публікаційної активності НПП факультету.

    Заступник декана з виховної роботи Тетяна Розбицька надала інформацію щодо проведення виховної роботи із студентами на факультеті. Виховна робота на факультеті проводиться досить активно, зокрема студенти започаткували рубрику "Челендж студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК "НІ ВІЙНІ", зроблено 10 публікацій, які розміщені на сайті; 6 квітня проведено виховну годину "Ні ВІЙНІ", щопятниці проводяться старостати за участю кураторів академічних груп; постійно підтримується звязок із студентами.

    На завершення декан факультету Лариса Баль-Прилипко  побажала усім мирного неба, терпіння та успішного завершення весняного семестру, зазначивши, що основним лозунгом для всіх викладачів і студентів факультету є «ПРАЦЯ, НАВЧАННЯ ТА ВІРА В ПЕРЕМОГУ!» 

 

МИ РАЗОМ! МИ СИЛЬНІ! І МИ ОБОВ’ЯЗКОВО ПЕРЕМОЖЕМО!

ПРАЦЮЄМО. ТРИМАЄМОСЬ. КРОКУЄМО ДО ПЕРЕМОГИ!!!

СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА ГЕРОЯМ УКРАЇНИ! СЛАВА НАЦІЇ!  

Лариса Баль-Прилипко,
декан факультету харчових технологій
та управління якістю продукції АПК

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook