Кампус долучився до університетської весняної толоки!

8 квітня 2022 року
     8 квітня 2022 року студенти, що в даний час проживають в кампусі, спільно із працівниками гуртожитків під керівництвом директора студентського містечка Сергія Стецюка, організовано вийшли на загальноуніверситетське весняне прибирання території, не забувши захопити з собою хороший настрій та ентузіазм.

     Таке здавалось звичне діло, прибирання, але у час війни є хорошою емоційною розрядкою та можливістю переключитись від постійного моніторингу новин – зазначає завідувач гуртожитку № 1 Юлія Макаревич.
     У зв’язку із початком повномасштабного вторгнення росії в гуртожитках студентів стало значно менше, але вони згуртувалися та жваво взялися до роботи. Спочатку прибрали територію навколо гуртожитків, позбирали зламані гілочки дерев, облагородили газони, підготувати клумби до майбутнього висаджування квітів, очистили тротуари від наслідків зими, пофарбували бордюри, потім взялися за прибирання лісо-паркової смуги, що прилягає до кампусу. Основне завдання даного заходу – лише у чистому домі панує здорова атмосфера.

     Ми розуміємо, що зараз дуже важкий час для всіх, але кожен має розпочинати з себе і з свого дому, тим більше наближаються весняні свята, які українці шанують, – Вербна неділя, Чистий четвер, Великдень, – приєднується до розмови заступник директора студентського містечка Максим Лазаріді. Незважаючи на усі події у нашій державі, ми маємо берегти наші українські традиції та зустрічати їх як належить.
     Заступник завідувача гуртожитку № 6 Юрій Масалович – підкреслює, що завдяки нашому дружньому колективу і згуртованості людей – студентське містечко із великим задоволенням підтримали ініціативу ректорату у проведені загальноуніверситетського весняного прибирання території.

 

     Достатньо тепла сонячна погода створила швидше святковий, аніж робочий настрій. Всі отримали задоволення від плідної співпраці. За лічені години невпізнанно змінилася територія.

 

 

    Адміністрація університету висловлює щиру вдячність усім хто не був байдужим та взяв участь у прибиранні території студентського містечка. Головне – сформувати відповідальність і високу ціль: бажання змінити світ на краще. Активна життєва позиція, уміння взаємодіяти, включатися у спільну організовану діяльність – це те, чим має володіти людина для особистісного зростання та кожен студент НУБіП України. Слід пам’ятати, коли порядок навколо – швидше наводиться лад в голові.
     Адже чистота та порядок починається з маленьких кроків і спільних зусиль кожного з нас. Маленькими кроками йдемо до відновлення порядку не лише навколо гуртожитку, а всієї держави! Разом ми сила!

Мирослава Терлецька, Марта Колич,
фахівці студентського містечка

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook