Соціальний добробут студентської молоді в полі зору ректорату

8 квітня 2022 року
     Ректорат на чолі з ректором, академіком Національної академії педагогічних наук України Станіславом Ніколаєнком, головою наглядової ради університету, професором Миколою Томенком, проректорами Вадимом Ткачуком, Сергієм Квашою, Василем Шинкаруком, Вадимом Кондратюком, Валерієм Іщенком, директором навчально-наукового центру виховної роботи і соціального розвитку  Геннадієм Ржевським, роботодавцями і нашими друзями волонтерами постійно турбуються про соціальний добробут студентської молоді нашого університету.

     Особлива увага приділяється питанням пов`язаними з якісним і повноцінним харчуванням, наданням допомоги соціальнонезахищенним категоріям студентів, це сиротам і внутішньопереміщенним особам з районів бойових дій. 

    Наші друзі волонтери Діма - Байкер, Лесь і інші, забезпечують студентів проживаючих в студентському містечку і працівників якісною і смачною їжою, приготовленою власноручь.  

 

 

   Кожного разу це різні страви, різноманітні м`ясні страви, смачні солодкі смаколики і молочна продукція.

    Студенти висловлюють слова вдячності волонтерам, ректорату за постійну турботу і забезпечення їх якісним харчуванням. В тяжкі часи військового стану і постійної загрози ракетних ударів по нашому місту-Герою Києву, волонтери ризикуючі власним життям і за власні кошти доставляти з ресторанів смачну їжу, а викладач Ус Сергій Іванович забезпечив наш університет свіжою м`ясною продукцією. Народні депутати від фракції "Батьківщина" Іван Кириленко і Юлія Тимошенко забезпечили студентів засобами гігієни та продуктовими наборами. Колектив університету, студентська організація і студентська молодь висловлюють слова подяки та шани волонтерам і друзям за надання допомоги в умовах війни!   

   

    Ви "святі" люди з широкою душею, повною доброти і чуйності! Діяльність волонтера гідна і безкорислива. Бути волонтером дуже непросто, але чим більше душі ти вкладаєш в те, що робиш, тим сильніша віддача. Спасибі і низький уклін за вашу працю, постійне бажання допомогти нужденним! Бажаємо, щоб за ваші чисті серця ви отримали багато подарунків долі у вигляді здоров’я, щастя, любові і довголіття. 

Як добре, що є у світі волонтер –
Це той, хто у душі байдужість стер,
Хто помагає іншим без оплати,
В гуртожитки студентам,
смаколики привозить,
У палати лікарняні харч несе,
Потрібні ліки, усмішки лежачим
Дарує без усякої віддачі.
Хто дух упалий вгору підіймає,
Вірші читає, танцює і співає
Для хворих, сиріт, воїнів на фронті
Малює сонце їм на горизонті.
Хто кошт збере, взуття, одежу, книгу
І тому дасть, кого скувала крига,
Хто нині без костюма і краватки,
Кого обсіли болі та нестатки.
Ти твориш добро, даруючи радість усім,
Ти ділишся щастям і серцем своїм.
Ти твориш добро, даруєш надію,
Ти твориш любов, ти здійснюєш мрії.
Ти рук не опустиш, ти йдеш до мети,
Щаслива дитина, щасливий і ти.
Це той, хто нашу армію підтримав,
У кого “на” до “дай” – добірна рима.

Геннадій Ржевський,
директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook