Перестало битися серце відомого педагога та організатора науки університету Василя Столюка

7 квітня 2022 року

    Колектив Національного університету біоресурсів і природокористування України з глибокою скорботою отримав сумну звістку про те, що 4 квітня 2022 року на 88 році життя перестало битися серце відомого вченого та педагога, кандидата сільськогосподарських наук, доцента кафедри годівлі тварин та технології кормів

СТОЛЮКА Василя Даниловича

   Пішла з життя людина прекрасної душі, відкритого і доброго серця. Не вистачає слів, щоб передати смуток та біль, які своїми крилами торкнулися не лише сім’ї, а й інших людей, які знали Василя Даниловича.
   Все його життя було присвячене служінню в університеті, на освітній, науковій, організаторській та виховній ниві факультету тваринництва та водних біоресурсів, на кафедрі годівлі тварин та технології кормів ім. П.Д. Пшеничного. Його добрі слова, поради, лекції та практичні заняття, досвід виховання наукових кадрів, керівництво кафедрою, робота вченим секретарем спеціалізованої вченої ради пам’ятатиметься сотнями студентів, його учнями, вихованцями, молодими та досвідченими вченими та викладачами.

   Смерть такої Людини – це непоправне горе для його рідних, близьких, друзів та колег. Світлий та незгасний спомин про його добрі земні справи назавжди залишиться у пам'яті та серцях усіх, хто його знав, любив та шанував.
 
  Висловлюємо співчуття рідним, близьким та усім друзям.

Вічна пам’ять...


Ректорат університету, профспілкова організація,
колектив факультету тваринництва та водних біоресурсів
та кафедри годівлі тварин та технології кормів

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook