Студентський освітній акселератор

7 квітня 2022 року

 

16 квітня Навчально-науковий інститут енергетики автоматики і енергозбереження Національний університет біоресурсів і природокористування України, проводив студентський освітній акселератор. В якому взяли участь викладачі та здобувачі освіти спеціальності 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка нашого навчального закладу.

8

З привітальним словом виступив ректор Національного університету біоресурсів і природокористування, академік Національної академії педагогічних наук України, доктор педагогічних наук, професор Станіслав Миколайович НІКОЛАЄНКО. Основним спікером студентського освітнього акселератора «Енергетика і автоматика в умовах «зеленого» переходу» була Ольга БУСЛАВЕЦЬ, українська політикиня, кандидат технічних наук, заслужений енергетик України, в.о. Міністра енергетики України (2020 р.). виступила з доповіддю «ЕНЕРГЕТИКИ В УМОВАХ ВІЙНИ: НОВІ ВИКЛИКИ ТА ЗАВДАННЯ».

236104

Після змістовної і вмотивованої доповіді учасники акселератора задавали питання на які отримували змістовні відповіді від пані Ольги. Підбиваючи підсумки вона наголосила, що війна закінчиться і буде перемога, при цьому відкриються нові виклики та завдання, як для працівників енергосистеми так і для здобувачів освіти.

95

Директор Навчально-наукового інституту енергетики автоматики і енергозбереження, доктор технічних наук, професор Віктор Володимирович КАПЛУН, ознайомив здобувачів освіти із змінами, щодо умов вступу до Національного університету біоресурсів і природокористування України у 2022році.

Надія ОБЕРСЬКА, голова циклової комісії
спеціальних електротехнічних дисциплін 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook