Кафедра статистики та економічного аналізу запрошує на День відкритих дверей

5 квітня 2022 року

У 2022 році все поділилося на до 24 лютого і після…. Ми українці, незалежно від віку, статі, професій, соціального статусу сприймали свободу як належне, але в одну страшну мить все змінилося. Проте за темрявою завжди приходить світло. Ми, українці – нація розумних та сильних людей. Наше молоде покоління – найкраще! Незважаючи на складні часи сьогодення, ми не повинні забувати про те, що економіка є основою розвитку будь-якого суспільства.

Національний університет біоресурсів і природокористування України, пропонує доєднатися до спільноти майбутніх економістів-аграрників, які завжди були рушійною силою національної економіки, є такою в умовах воєнного стану та обов’язково буде в майбутньому! Всіх зацікавлених осіб: випускників, батьків, друзів, запрошуємо відвідати платформу сприяння розвитку кар'єри "Бізнес-аналіз - майбутнє успішного менеджменту економіки країни" на базі освітньої програми  «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу» спеціальності 071 «Облік і оподаткування»  

          Дата проведення: 08 квітня 2022 року о 13.00 год на платформі ZOOM

Інтернет-посилання для участі у Дні відкритих дверей:https://us05web.zoom.us/j/4758172856?pwd=UUtmQmNjajVGaHlVMHlUWEo5TW9kQT09

Meeting ID: 475 817 2856

          Passcode: z0ku02  

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook