ПІДСУМОК ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ПЕДАГОГА

1 квітня 2022 року

 

112Атестація педагогічних працівників - це підсумок професійної майстерності педагога, демонстрація його найкращих професійних вмінь. Це система заходів, спрямованих на стимулювання підвищення професійної компетентності, всебічне комплексне оцінювання педагогічної діяльності, за якою визначається відповідність працівника займаній посаді, рівень його кваліфікації та присвоюється кваліфікаційна категорія, педагогічне звання.

2

30 березня 2022 року у ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» відбулось засідання атестаційної комісії І-ІІ рівня, відповідно до Типового положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 06 жовтня 2010 року № 930, на якому розглядали атестаційні справи 18 педагогічних працівників.

Голова атестаційної комісії Світлана ПИЛИПИШИН зосередила увагу присутніх на необхідність дотримання вимог діючого Типового положення про атестацію педагогічних працівників, на чіткому дотриманні вимог до присвоєння кваліфікаційних категорій та педагогічних звань, на дотримання Закону України «Про фахову передвищу освіту», акцентувала увагу на правильності оформлення атестаційної документації (відповідно до вимог).

3

Атестаційна комісія прийняла наступне рішення:

1. Присвоїти 11 тарифний розряд Христині АНТОНІВ.

2. Присвоїти кваліфікаційну категорію «спеціаліст І категорії» Галині ПАНЬКІВ.

3. Порушити клопотання перед атестаційною комісією ІІІ рівня про присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії» Петру ЖОВНИЧУ та Ігорю ФЛЬОНЦУ.

4. Порушити клопотання перед атестаційною комісією ІІІ рівня про відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» та присвоєння педагогічного звання «викладач-методист» Тетяні ГАЛЬЧАКУляні ДУДЦІМиколі КЛЕНДІЮ та Ірині ПАЛІНСЬКІЙ.

5. Порушити клопотання перед атестаційною комісією ІІІ рівня про відповідність займаній посаді:

  • Світлани ПИЛИПИШИН
  • Олега КАЛАТАЛА
  • Галини ПРОЦИК

6. Перенести атестацію на один рік 7 педагогічним працівникам (пункт 3.2, 3.20 Типового положення про атестацію педагогічних працівників від 06.10.2010 № 930) та згідно листа МОН від 15.03.2022 № 1/3454-22.

Основними принципами атестації є відкритість та колегіальність, повнота, об’єктивність та системність оцінювання педагогічної діяльності, тому атестаційна комісія керувалася інтересами педагогічного працівника і атестація пройшла в доброзичливій атмосфері, педагогічні працівники були оцінені об’єктивно та ухвалено неупереджені рішення.

4

Вітаємо педагогічних працівників із успішним проходженням атестації, а викладачам, які готуються до наступного етапу атестації комісією ІІІ рівня бажаємо успіхів у досягненні результатів! Ось так, кожен на своєму робочому місці, виконуючи якісно свою роботу наближає таку довгоочікувану Перемогу!

ДМИТРІВ Ірина,
методист навчально-методичного підрозділу
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook