РОБОТА КАФЕДРИ ТЕХНОЛОГІЇ КОНСТРУКЦІЙНИХ МАТЕРІАЛІВ І МАТЕРІАЛОЗНАВСТВА В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ

31 березня 2022 року


Відповідно до наказу ректора Національного університету біоресурсів і природокористування Україні від 11 березня 2022 р. № 156 відновлено навчальний процес у змішаному та дистанційному режимі в умовах воєнного стану. Тож з 14 березня 2022 року на кафедрі технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства факультету конструювання та дизайну відновлено навчання за розкладом другого семестру для студентів всіх курсів, освітніх ступенів та освітніх програм підготовки бакалаврів і магістрів .
На рисунках наведено знімки з екрану при проведенні занять доцентом Семеновським О.Є. і старший викладачем кафедри  Похиленко Г. М.

D:\Гена\Война з РФ\1.jpg

Знімок з екрану заняття по дисципліні «Технологія конструкційних матеріалів і матеріалознавство», що проводив доцент Семеновський О.Є. 25 березня 2022 року.

Кафедра технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства працює над відновленням економіки та інфраструктури України шляхом підготовки кваліфікованих фахівців. Колектив кафедри продовжує співпрацювати з фахівцями Фізико-технологічного інституту металів і сплавів НАН України. 



Знімок з екрану заняття по дисципліні «Технологія машинобудування», що проводив старший викладач кафедри Г. М. Похиленко 23 березня з групами ГМаш 2001, 2002 і 2103ск.

В цей скрутний для України час кафедра постійно займається підтримкою Збройних Сил України, бійців територіальної оборони та волонтерів. Викладачі та майстри кафедри проводяться постійні чергування в корпусах факультету.
Віримо в Україну, прямуємо до Перемоги!
Все буде Україна! Слава Україні!

Старший викладач кафедри 
технології конструкційних матеріалів
 і матеріалознавства 
Г. Похиленко

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook