Відкрита лекція з дисципліни "Гігієна харчових продуктів" доцента Таран Т.В.

29 березня 2022 року

 

ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ З ДИСЦИПЛІНИ «ГІГІЄНА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ»


31.03.22 для студентів ОС «Магістр» 4 року навчання (спеціальність 211) на першій парі о 8.30 відбудеться відкрита лекція доцента Таран Т. В. з дисципліни «Гігієна харчових продуктів» на тему: «Санітарно-гігієнічні умови отримання  високоякісного молока».

 

 Посилання на лекцію:

https://meet186.webex.com/meet/pr27434567035

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook