Запрошуємо відвідати відкриту лекцію з дисципліни "Технологія виробництва продукції свинарства"

26 березня 2022 року

  Запрошуємо відвідати відкриту лекцію з дисципліни "Технологія виробництва продукції свинарства", яка відбудеться 01.04.2022 р. о 10.10 (2 пара) для студентів ОС "Бакалавр" 4 курсу спеціальності Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.
Лектор: Грищенко Н.П.
Посилання на лекцію: https://us04web.zoom.us/j/7279485188?pwd=UVNnR3pwczNPTG1vWFdOV2gwdHVyZz09

Идентификатор конференции: 727 948 5188

Код доступа: 11111

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook