Ректорат: тримати руку на пульсі часу

21 березня 2022 року
     21 березня 2022 року відбулося оперативне засідання ректорату, присвячене плануванню роботи на поточний тиждень.

     Як зазначив ректор Станіслав Ніколаєнко, університет продовжує функціонувати в умовах воєнного стану, триває освітній процес. Навчальний відділ проводить щотижневий моніторинг якості та відвідуваності занять – за минулий тиждень всі пари відбулися відповідно до розкладу, приємно, що зберігається досить висока явка студентів, що свідчить про їхнє бажання здобувати знання.

     Важка ситуація у Ірпінському та Немішаєвському фахових коледжах і навчально-дослідному господарстві Ворзель, опрацьовується можливість їхнього переведення в західну частину України, відкриття рахунків, оплати праці співробітників.
     Відновлюють роботу підготовчі курси та реєстрація на олімпіаду для вступу в університет, зазначив проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук.

     Прийнято рішення через відсутність коштів завершити опалювальний сезон, майже на всіх об’єктах будуть відімкнені комунікації – гаряче водопостачання, електроенегрія, проінформував проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко.
     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук зупинився на проведенні підготовчих курсів для іноземців, забезпеченні мешканців гуртожитків, які залишилися в кампусі, необхідними умовами та продовольством.
     Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша анонсував проведення засідання Ради аспірантів 22 березня та культурно-патріотичного заходу «Голосіївська весна» 23 березня.
     Обговорено фінансово-господарські проблеми діяльності навчально-дослідних господарств, їх кредитування.

     Розглядалися й інші питання забезпечення життєдіяльності університету в умовах воєнного стану.

Пресслужба
 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook