PhD: Зустріч ректорату з аспірантською спільнотою Університету

24 березня 2022 року
    За дорученням проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергія Миколайовича Кваші, а також підтримки відділу аспірантури та ради аспірантів 22 березня відбулася онлайн-зустріч ректорату з аспірантською спільнотою НУБіП України. До даного зібрання онлайн долучились майже сто аспірантів, всі інші здобувачі отримали відеозапис на свої електронні адреси та у Viber-групи.
 
     Перш за все Сергій Миколайович зосередив увагу аспірантської спільноти на необхідності прикласти зусилля заради реалізації освітньої та наукової складової підготовки докторів філософії у складний воєнний час сьогодення. «Кожен рух аспіранта у науковому напряму є надзвичайно важливим у подоланні сучасних викликів» – наголосив профільний проректор. Наразі для комунікації зі здобувачами достатньо наявності смартфону та можливості підключення до інтернету. Саме завдяки Viber-групам, платформам Webex та Zoom, а також коректній роботі електронної пошти наукові керівники та науково-педагогічні працівники мають можливість продовжувати освітню та наукову роботу з аспірантами.
 
     Завідувач відділу аспірантури Віталій Вакуленко наголосив на основному завданні у воєнний час сьогодення – приділити увагу всім аспірантам, а також тримати постійний зв'язок з кожним. Завдяки злагодженій роботі відділу аспріантури та підтримки голови ради аспірантів Сергія Михнюка налагоджено комунікацію з понад 400-та здобувачами. «Переймаємось безпекою та місцем перебування кожного» - зазначив Віталій Леонідович. Також завідувач подякував аспірантам за оперативність в підтримці Проєкту Університету та перерахунку частини стипендії на потреби ЗСУ. Також він наголосив, що така можливість лишається актуальною і в квітні місяці, свої заяви аспіранти можуть надіслати на пошту відділу аспірантури [email protected].
 
     До зустрічі також був долучений завідувач відділу докторантури та атестації наукових кадрів Сергій Боярчук, який виступив з ознайомчою презентацією про Порядок присудження ступеня доктора філософії (PhD). Він наголосив, що всім аспірантам, при потребі, він готовий надавати індивідуальні консультації та пояснення.
     Голова ради аспірантів Сергій Михнюк зі зверненням до аспірантської спільноти закликав морально підтримати Збройні Сили України, долучатися до ініціатив ректорату та актуальних флешмобів відділу аспірантури спільно із радою аспірантів. Голова первинної профспілкової організації студентів та аспірантів Олексій Мельник наголосив на готовності фінансової підтримки здобувачів НУБіП України.
     Тримаємо стрій та спільними зусиллями впевнено крокуємо до перемоги.
 
Слава Україні!
Героям Слава!
 
Надія Міняйло,

заступник завідувача відділу аспірантури 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook