Відновлено роботу консультаційно-підготовчих курсів для вступу в НУБіП України

23 березня 2022 року

 

У поточному році на консультаційно-підготовчі курси записалося 285 слухачів, що на 20% більше у порівнянні з минулим роком.

Незважаючи на пандемію і тривожність політичної обстановки в країні, підготовчі курси НУБіП України продовжують користуватися популярністю серед великого розмаїття інших курсів.


Обкладинка каталогу «Курси Києва» рекламно-інформаційного видання «Аспект» - «Л» у 2022 році


Динаміка набору слухачів 2015-2021 рр.

Цьогоріч близько половини слухачів курсів – це кияни та представники 10 областей України, які для вивчення обрали традиційно українську мову та літературу, математику і біологію. Зросла чисельність бажаючих вдосконалити свої знання з англійської мови.

Усі слухачі отримали доступ до навчального порталу pv.nubip.edu.ua і матеріалів в електронному форматі: підручників, методичних вказівок, наочного матеріалу, презентацій, відео-уроків, контрольних і тестових завдань. Крім того, щотижня практикуються заняття з використанням програм відеозв’язку ZOOM, Cisco WebEx Meeting, Google Meet, Skype та інших, а також спілкування відбувається через Viber і Telegram-групи та електронну пошту.

Дистанційне навчання на курсах є достатньо ефективним. Через систему відео-консультацій викладачам можна задати будь-які питання та отримати розгорнуту відповідь із поясненнями та коментарями щодо проблемних завдань навчального предмету.

Найбільш популярними спеціальностями НУБіП України серед слухачів стали «Агрономія»«Харчові технології та управління якістю АПК»«Ветеринарна медицина»«Тваринництво та водні біоресурси»«Лісове господарство»«Професійна освіта».

Переконливі, що фахівці з вищою освітою, кваліфіковані кадри будуть вкрай потрібні після війни, щоб якомога швидше відбудувати рідну Україну і повернутися до нормального життя!!!

Оксана Багацька,
керівник консультаційно-підготовчих курсів НУБіП України

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook