Продовжуємо вивчати дисципліну “Гігієна харчових продуктів» он лайн
Не зважаючи на військовий стан в Україні студенти мають навчатися і за можливості приєднуються до лекцій он-лайн. Так 16-21.03.2022 р. відбулися лекції з дисципліни «Гігієна харчових продуктів» для студентів, що навчаються за спеціальностями 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» та 211 «Ветеринарна медицина».
Розглянуто питання, що стосуються хімічного складу молока корів та інших видів тварин, технологічних властивостей молока,
а також чинників, що викликають вади молока і погіршують його технологічні властивості.
Щодо виконання лабораторних та практичних занять, тестів та модулів з даної дисципліни, студенти досить активно виконують завдання на платформі елерн. У зв’язку з перебоями інтернету іноді їх виконання поза розкладом, але всі розуміють, що необхідно закінчити семестр вчасно і якісно, тому намагаються максимально вкладатися у зазначені терміни.
Бажаємо всім студентам здоров’я, натхнення у навчанні та успіхів!!!
Таран Т. В., доцент кафедри ветеринарної гігієни
ім. проф. А. К. Скороходька