Підтримуємо мешканців гуртожитків нашого університету у період загальнонаціонального карантину!

30 квітня 2020 року

В такий не легкий час для країни, в період загальнонаціонального карантину, ректорат вживає всі необхідні заходи, щоб запобігти занесенню, поширенню коронавірусу на території університету, зберегти життя та здоров’я мешканців гуртожитків, підтримати їх у цих складних умовах. 

 

     На час карантину в гуртожитках університету залишилося проживати близько 450 студентів та 250 аспірантів, співробітників разом з членами сімей. Ректор університету, Станіслав Ніколаєнко, наголошує, що ми маємо допомагати кожному мешканцю гуртожитку, а особливо тим хто цього потребує. На жаль, у зв’язку з пандемією багато студентів вимушено залишились в гуртожитку: дехто працює, щоб забезпечити старих батьків із сільської місцевості, є студенти категорії внутрішньопереміщених осіб та студенти із числа дітей, позбавлених батьківського піклування і сім’ї, які перебувають у складних життєвих обставинах.

     З цією метою, розуміючи складність епідеміологічної ситуації та всю відповідальність, ректорат університету звернувся за підтримкою та допомогою до Національної академії аграрних наук. Завдяки швидкому реагуванню та підтримці працівників академії мешканці отримали допомогу у вигляді продовольчих товарів (олія, макарони, рис, гречка, крупа ячна, пшенична крупа, борошно, мед, картопля, цибуля).

  

     Директор студентського містечка Сергій Васильоіич Стецюк спільно із начальником соціального відділу Віктором Валентиновичем Потебньою, головою профспілкової організації студентів та аспірантів Олексієм Олеговичем Мельником, деякими завідувачами гуртожитків і працівниками студентського містечка розвантажили продукти та розфасували, як персональні продовольчі набори.

В четвер 30.04.2020 року продуктові набори отримали більше 100 мешканців гуртожитків, які потребували допомогу.

     

Університет щиро завдячує Національній академії аграрних наук, президенту Ярославу Гадзалу за велику підтримку та допомогу. Ми продовжуємо робити добрі справи, бо знаємо, що наша сила в єдності і взаємодопомозі.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook