Бережанський фаховий коледж продовжує навчальний семестр дистанційно

16 березня 2022 року

 

0У складних умовах військового стану кожен працівник нашого коледжу робить свій посильний внесок у спільну справу – захист України на фронті та навчання у тилу нових поколінь майбутніх фахівців для відновлення, розбудови та розвитку економіки.

З 14 березня 2022 року на виконання рішення Ради оборони Тернопільської області «Про запровадження та забезпечення заходів правового режиму воєнного стану в області» №16 від 09 березня 2022 р. та згідно з наказом директорки коледжу Світлани Пилипишин в закладі освіти відновилося проведення навчальних занять у дистанційному форматі за розкладом другого семестру для здобувачів фахової передвищої та вищої освіти за відповідними освітніми програми підготовки.

Зважаючи на обставини, значний обсяг навчальної інформації студенти мають опрацювати самостійно, а завданням викладачів є постійний моніторинг, проміжний контроль, консультування та навчально-методична допомога.

14126341112895

У разі, якщо у процесі навчання виникає загроза життю учасника освітнього процесу (звук сирени, звуки пострілів чи вибухів, інші обставини, що можуть виникати в умовах воєнного стану), їм відразу необхідно залишити заняття і рухатися у безпечне місце.

Викладачам у такій ситуації більше часу слід приділяти консультуванню студентів.

У випадку зміни ситуації в державі, рекомендацій Міністерства освіти і науки України та інших чинників керівництвом коледжу будуть внесені відповідні зміни до графіка освітнього процесу, про що заздалегідь викладачі та студенти будуть поінформовані.

На даний момент проводяться як практичні, так і лекційні заняття на платформі Moodle, що сприяє у разі втрати зв’язку опрацюванню матеріалу самостійно. Незважаючи на невизначеність щодо ЗНО і подальшого вступу, студенти з радістю повертаються до навчання. Цими днями на онлайн-заняття вийшли 40 академічних груп, а по кількості студентів – 82%.

Сьогодні все повинно працювати для перемоги. Не всі можуть взяти у руки зброю. І ми на своєму місці: викладачі, які вчать, студенти, які вчаться, повинні виконувати свій обов’язок – сумлінно, совісно працювати. Це наша участь і наш внесок у перемогу, бо віримо, що вона за нами. Життя не закінчується, Україні потрібні будуть фахові спеціалісти, мудрі працівники.

Оксана Лещишин,
завідувачка навчально-методичного кабінету
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook