Відбулася зустріч зі старостами академічних груп

14 березня 2022 року

   За наказом ректора Станіслава Ніколаєнка від 11 березня 2022 р. № 156 з 14 березня 2022 року продовжилось проведення навчальних занять у дистанційному та змішаному форматах за розкладом 2-го семестру 2021-2022 н.р. для здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання усіх курсів, освітніх ступенів та освітніх програм підготовки бакалаврів і магістрів.

   14 березня 2022 року на факультеті аграрного менеджменту було проведено старостат за участі адміністрації факультету, старост та заступників академічних груп. Мета зустрічі – обговорення умов та формату продовження навчання в умовах військового стану. 

   До студентів звернулися заступники декана Людмила Чорненька та Лариса Карпенко, які обговорили з присутніми особливості дистанційного навчання та довели до відома інформацію щодо формування різного роду звітності. Було акцентовано увагу на тому, що ми продовжуємо працювати онлайн за допомогою сервісів Cisco Webex, Zoom, завдання для освоєння матеріалу в повному доступі розміщені на навчально-інформаційному порталі Elearn. Крім того, викладачі надсилають матеріали лекцій та практичних занять, електронні підручники на електронні скриньку усіх здобувачів освіти. У регіонах, де зруйновано освітню інфраструктуру, відбуваються постійні обстріли, оголошується повітряна тривога, головну увагу слід зосередити на самостійній роботі з навчальними матеріалами у зручний для цього час. У такій ситуації викладачі більше часу приділяють індивідуальному консультуванню студентів. Колектив університету робить все можливе, щоб частково «відволікти» студентів від думок про стан, в якому опинилася наша країна. 
   Зазначено, що якщо у процесі навчання виникає загроза життю учасника освітнього процесу (звук сирени, звуки пострілів чи вибухів, інші обставини, що можуть виникати в умовах воєнного стану), їм відразу необхідно залишити заняття і рухатися у безпечне місце. 
   Старости доповіли про ситуації в академічних групах, надавши інформацію по кожному студенту. Частина студентів не мають найменшої змоги підключитися до мережі Internet, інша частина зараз в регіонах, де спокійніше. Відзначимо, що колектив факультету аграрного менеджменту на чолі з деканом, заступниками декана, завідувачами кафедр та наставниками постійно підтримують зв'язок зі студентами та намагаються допомогти у вирішенні різних життєвих ситуацій.
 
Лариса Карпенко, Людмила Чорненька, 
заступники декана факультету аграрного менеджменту
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook