На факультеті ветеринарної медицини відбулася нарада зі старостами студентських груп

13 березня 2022 року
     Навіть у цей важкий для нашої країни час, факультет ветеринарної медицини підтримує постійний зв'язок та комунікацію зі студентами!

     11 березня відбулося засідання старостату, на якому розглядалися питання: чи у безпечному місці перебувають студенти, який зв'язок з ними та яка ситуація в групах, а також питання відновлення освітнього процесу. 

     У вступному слові декан факультету Микола Цвіліховський ознайомив старост із ситуацією і подіями, які відбулися на факультеті ветеринарної медицини. Зокрема – це постійне чергування викладачів у навчальному корпусі та гуртожитку, волонтерська допомога постраждалим та нашим Збройним Силам України, підтримання постійної комунікації із співробітниками і студентами. Працює ННВ Клінічний центр "Ветмедсервіс", який надає допомогу тваринам.

     Також декан зосередив увагу старост на ситуації в країні, адже сьогоднішня перемога залежить і від нашої єдності, згуртованості, дисциплінованості та належного виконання обов’язків, в усвідомленні того, що всі ми сьогодні – єдине ціле.

     Старости доповіли про ситуацію в студентських групах, наявність зв’язку, комунікацій та місць перебування студентів.

     

    Також, на засіданні виступили заступники декана Сергій Деркач, Юрій Жук і Тарас Савчук, які зупинилися на ряді питань: відновлення освітнього процесу згідно наказу ректора № 156 від 11.03.2022 р. про продовження освітнього процесу у 2 семестрі 2021-2022 н.р., вчасному поданні необхідної інформації, володінні ситуації в студентській групі та інше. Вкотре було наголошено, що в разі виникнення питань чи проблем необхідно звертатися до заступників декана.

     

     Впродовж засідання старости задавали питання, які турбують їхніх студентів. На всі питання вони отримували чіткі, лаконічні та аргументовані відповіді. Старости студентських груп підтримали відновлення навчання, бо від цього залежить майбутнє, адже після перемоги нам потрібно буде всім разом відновлювати і розбудовувати нашу державу.

     На завершення декан факультету Микола Цвіліховський побажав усім міцного здоров’я, мирного неба над головою, віри в перемогу. 

     Ми обов’язково переможемо!

 
Юрій Жук, Сергій Деркач, Тарас Савчук,
заступники декана факультету ветеринарної медицини
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook