Старостат ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження: продовжуємо навчання у дистанційному та змішаному форматах

10 березня 2022 року

Впродовж останніх днів директорат ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження провів важливу роботу щодо встановлення зв’язку з усіма студентами та викладачами. З’ясували можливості продовження навчального процесу у дистанційному режимі з використанням усіх доступних засобів електронної комунікації: електронних пошт, месендженерів, відеоконференцій.
Наявність електронних навчальних курсів на навчальному порталі elearn дозволить більше використовувати самостійну роботу студентів під керівництвом викладача. Для тих студентів, які мобілізовані до війська, або вступили в ряди територіальної оборони будуть встановлені індивідуальні графіки навчання.
З такою інформацією розпочав старостат директор Навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження Віктор Каплун. Далі директор надав слово для коротких повідомлень старостам, заступникам старост та наставникам академічних груп. З’ясували поточну ситуацію.

В ході засідання директор акцентував увагу на важливості продовження адаптивного до потреб студентів навчання в умовах воєнного стану. Хоча є складнощі: багато студентів евакуйовані, доступ до інтернету не завжди стабільний.
Староста групи ЕЕЕ-21001б Всеволод Лісогор з ентузіазмом сприйняв рішення ректорату університету щодо відновлення навчального процесу. Більшість студентів його групи мають можливість продовжити навчання: 77% студентів проживають вдома, 23% - переїхали, але знаходяться у межах України, із них 42% мають можливість підключення до інтернету.
Староста групи ЕЕЕ-21002бСТ Дмитро Жила підтримав подальше використання електронного журналу для моніторингу відвідуваності.
Заступник директора Семен Волошин звернув увагу на дотриманні основного розкладу та подальшому використанні єдиної платформи дистанційного навчання, яка оприлюднена на сторінці ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження сайту університету.

 

Домовились, окрім основного розкладу, ввести додаткові консультаційні години для кожної академічної групи у зручний час: щопонеділка та щоп’ятниці з 16:00 до 18:00 год. На думку дирекції, це дозволить посилити індивідуальну роботу зі студентами.
Голова студентської ради гуртожитку №7 Роман Марченко поінформував старостат про особливості організації проживання студентів, які залишились у гуртожитку. Більшість з них долучені до волонтерства, але всі готові продовжувати навчання.


Лілія Мартинюк
,
заступник директора – координатор з виховної роботи та організації дозвілля студентів
ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook