Університет дякує партнерам і друзям за благодійну продовольчу допомогу

12 березня 2022 року

   Університет отримав благодійну продовольчу допомогу, яка надійшла за сприяння фракції "Батьківщина" у Верховній Раді України, її очільниці Юлії  Тимошенко та народного депутата України Івана Кириленка.

 

   Студенти виказують  щиру вдячність за небайдуже ставлення до проблем студентської молоді під час воєнного стану, особливо діти-сироти, які залишилися на території студентського кампусу в ці важкі дні. 

     

     Уся продовольча гуманітарна допомога доставлена та розподілена в місцях компактного перебування студентів в бомбосховищах.

 

    

     Ваші добрі благодійні справи не залишаються непоміченими. Упевнені, що Ваш приклад показовий і для інших благодійників нашої країни. Надаючи допомогу, Ви даруєте не просто матеріальні цінності у вигляді продовольчих наборів та необхідних речей, а даєте надію на якнайшвидше завершення війни. 

    

       Також колектив університету, ректорат і особисто ректор Національного університету біоресурсів і природокористування України, академік Національної академії педагогічних наук України Станіслав Ніколаєнко дякує Всеукраїнському благодійному фонду "Відродження нації" - керівникам Інні Яровій, Павлу Сідуну, Володимиру Хвищуку, колективу Луцького національного технічного університету на чолі з ректором Іриною Вахович та всім організаціям та небайдужим громадянам, хто долучився до акції і надали благодійну гуманітарну продовольчу  допомогу студентам й працівникам університету з метою запобігання гуманітарної катастрофи.

     За дорученням ректорату благодійну продовольчу допомогу прийняв проректор з науково-педагогічної роботи і розвитку, академік Національної академії аграрних наук України Сергій Кваша, директор студентського містечка Сергій Стецюк, директор навчально-наукового центру виховної роботи і соціального розвитку Геннадій Ржевський.

 

    Станіслав Миколайович зазначив, Ваші добрі благодійні справи не залишаються непоміченими, вони залишаться на вічно в серцях і душах наших студентів і викладачів нашого університету – вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги в сучасних умовах війни і наростаючої гуманітарної катастрофи.

    Ми упевнені, що Ваш приклад показовий і для інших благодійників нашої держави. Особливо надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, але і даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди.

   Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам усіляких гараздів, здоров’я, процвітання і побільше тепла на Вашому життєвому шляху. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю в рамках підтримки в скрутний час, нашого студентського і педагогічного колективів університету.

Пресслужба

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook