Олександр Бондаренко ‒ «Хочу навчатися на факультеті тваринництва та водних біоресурсів»

23 лютого 2022 року
     Одним із абітурієнтів факультету тваринництва та водних біоресурсів Національного університету біоресурсів і природокористування України в цьому році став Олександр Бондаренко. Майбутній студент настільки вмотивований у вступі, що прийняв рішення готуватися до ЗНО на базі підготовчих курсів НУБіП України з чотирьох дисциплін: біологія, українська мова, математика та хімія. Сьогодні, мені пощастило мати відверту розмову про майбутній вибір професії з цим одарованим юнаком.

  • Олександре, розкажіть трошки про себе, нам дуже цікаво познайомитися ближче.

     — Добрий день, наразі я випускник 11 класу Парафіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів Чернігівської області.

  • Які ви маєте захоплення, вподобання?

     — Я закінчив музичну школу по класу фортепіано, полюбляю з друзями грати у футбол та відкривати нові місця в Україні та за її межами.

  • Чому Ви обрали для вступу саме факультет тваринництва на водних біоресурсів?

     — Обираючи напрям своєї майбутньої професії після проведеної профорієнтації я дізнався про цей факультет та вищий навчальний заклад загалом. Мене зацікавила майбутня професія технолога з виробництва і переробки продукції тваринництва, а коли я побачив мальовничі краєвиди Голосієва, зрозумів – хочу навчатися та провести свої студентські роки саме тут, серед цієї мальовничої краси. Можливість отримати під час навчання звання молодшого лейтенанта на військовій кафедрі для мене є також важливою.

  • Чи були Ви на екскурсії в НУБіП України?

     — Я бачив презентацію, фото та відео про університет, мене вразила його 123-річна історія, проте наочно я маю велике бажання приїхати з батьками на День відкритих дверей та екскурсію.

  • Ви плануєте після закінчення університету працювати за обраною спеціальністю?

— Так, із матеріалів профорієнтації мені стало відомо, що я можу організувати власний бізнес у будь-якій галузі тваринництва, працювати не лише з тваринами, а й займатися розробкою сільськогосподарських об’єктів, наповнювати їх сучасним обладнанням, займатися генетичними ресурсами, переробкою, розгорнути індустріальне виробництво чи маленьке фермерське виробництво крафтової продукції. Я вірю в себе, хочу жити в незалежній країні розбудовуючи її економіку, стати гідним громадянином та гордістю своїх батьків.

  • Ось такою душевною та насиченою сьогодні вийшла розмова з талановитим та обдарованим майбутнім студентом. Дуже віримо в те, що його мрії та цілі здійсняться. А після закінчення навчання, ми візьмемо в нього ще не одне інтерв’ю, але вже як у успішного випускника, роботодавця та мецената університету.

Наталія Грищенко,
доцент кафедри технологій у птахівництві,
свинарстві та вівчарстві

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook