ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

23 лютого 2022 року

         У вівторок, 22.02.2022 року, у Відокремленому структурному підрозділі «Мукачівський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» було організовано й проведено День відкритих дверей. Захід відбувся  в онлайн-форматі на платформі Zoom.

На початку онлайн-заходу до присутніх звернувся директор коледжу Юрій Садварі, привітав усіх учасників. Коротко ознайомив гостей із перевагами навчання в коледжі, який має славну 100-річну історію.

Потім присутні почули цікаву й необхідну інформацію відповідального секретаря приймальної комісії Олександра Застулки. Використовуючи презентаційні матеріали, він розповів про особливості вступної кампанії 2022 року.

З роботою відділення бухгалтерських та туристичних дисциплін ознайомила завідувачка Наталія Павлишинець. До онлайн-зустрічі приєдналися випускники відділення, які цьогоріч отримають дипломи.

Про діяльність агрономічного відділення розповіла завідувачка Ольга Гудзовата. Приєдналися до зустрічі випускники відділення і розповіли про переваги здобуття освіти в коледжі. 

Завідувачка відділення ветеринарної медицини Маріанна Гуленко інформувала про те, як відбувається навчально-виховний процес на відділенні. До зустрічі приєдналися студенти випускних груп і колишній випускник коледжу, кандидат ветеринарних наук, доцент Віктор Лакатош.

Про роботу відділення правознавства розповів завідувач Сергій Соскіда. До зустрічі приєдналися випускники, які зараз працюють за обраним фахом і продовжують здобувати вищу освіту.

Виступ голови Ради студентського самоврядування коледжу Катерини Гитик зацікавив присутніх, особливо майбутніх абітурієнтів, оскільки у ньому йшлося про насичене й цікаве студентське життя.

Слід відмітити, що зараз понад 200 студентів, які закінчили коледж, продовжили навчання в міжкафедральній навчальній лабораторії на базі ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України». Вони здобувають освіту за ОС «Бакалавр» за такими спеціальностями: «Облік і оподаткування» (31 особа), «Фінанси, банківська справа та страхування» (29 осіб), «Туризм» (22 особи), «Право» (116 осіб), «Агрономія» (5 осіб).

Студенти, які опановують спеціальність «Ветеринарна медицина», здобувають освіту в НУБіП України, а також у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького.

Гості заходу у чаті мали змогу поставити запитання, на які отримали вичерпні відповіді. На завершення онлайн-зустрічі директор коледжу Юрій Садварі звернувся до учасників та гостей із найкращими побажаннями здоров’я та миру.

Вікторія Попович

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook