Спортивні досягнення студентів факультету тваринництва та водних біоресурсів

21 лютого 2022 року
     Талановита молодь ‒ талановита в усьому! Особливо приємно бачити успіхи у всіх сферах студентського життя молоді, яка навчається в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.
     У період з 18-20 лютого у молодіжному центрі «Романтика» (м. Суми, Україна) відбувся чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед школярів та студентів, у якому взяла участь студентка 1 курсу спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» Сурніна Меланія.
     У результаті виступів та безкомпромісної боротьби учасників змагань, Меланії вдалося завоювати Диплом за 1 місце у розділі «Музичні форми зі зброєю» вікової категорії «дорослі» та ще один Диплом за 1 місце у розділі «Музичні форми без зброї» тієї ж вікової категорії.
 
     Для Меланії така результативність змагань ‒ це не перший досвід, а результат багатоденних виснажуючих тренувань та нездоланне прагнення досягти поставленої мети.
     Тож, з гордістю вітаємо Сурніну Меланію з подвійною перемогою у змаганнях, бажаємо високих результатів, підкорення нових вершин та подальших перемог! Все буде Україна!
 
Василь Бочков,
заступник декана з навчально-виховної роботи

та соціальних питань 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook