Викладачі кафедри міжнародних відносин і суспільних наук запросили на навчання в НУБіП старшокласників Херсона

21 лютого 2022 року

Питання вибору професії завжди було актуальним і залишається таким в сучасних умовах. Правильно обрати професію – одне з головних завдань у житті кожної людини. Саме тому профорєнтаційні заходи спрямовані на допомогу учням у свідомому виборі майбутньої професії, визначення свого місця у суспільстві та житті.

17-18 лютого 2022 року викладачами кафедри міжнародних відносин і суспільних наук було зорганізовано та проведено онлайн-зустрічі зі старшокласниками шкіл міста Херсон. Директори та вчителі шкіл, розуміючи важливість профорієнтаційної роботи, не тільки підтримали, а й допомогли провести цей захід та налагодити спільну співпрацю в майбутньому. Слова щирої вдячності висловлюємо директорці Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 46 Дмитрієнко Ользі Юріївні та організатору зустрічі з учнями 11-го класу вчителю географії Перевозчикова Людмила Вікторівнадиректору Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 53 Демчуку Олександру Івановичу та організатору зустрічі з учнями 10-го класу вчителю географії та біології Рвачовій Вікторії Вікторівнідиректорці Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 55 Біль Наталії Євгенівні та організатору зустрічі з учнями 9-А та 9-Б класів заступнику директора з виховної роботи Чубатюк Галині Миколаївні.

     

З вітальним словом до старшокласників звернувся завідувач кафедри міжнародних відносин і суспільних наук професор Стрілець Василь Васильович. Для зручності сприйняття інформації були використані презентаційні фотоматеріали та сайт університету, факультету й кафедри. Під час онлай-зустрічей учням було надано основні відомості про умови вступу та напрями підготовки в Національному університеті біоресурсів і природокористування України та окремо закцентовано увагу на перевагах навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті як його складовій, а також на випускових кафедрах зі спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»кафедрі міжнародних відносин і суспільних наук та кафедрі філософії та міжнародної комунікації.

           

                    

Майбутніх абітурієнтів було детально проінформовано про перспективи навчання, програму подвійних дипломів, міжнародне стажування студентів, умови проживання в гуртожитках, активне дозвілля, працевлаштування випускників тощо.

               

     

Також старшокласників було запрошено на курси підготовки до складання зовнішнього незалежного оцінювання за очною та дистанційною формами навчання, що дають можливість отримання високих балів на ЗНО та долучитись до участі в Олімпіаді для вступу в університет, що дає можливість випробувати свої сили та отримати додаткові 10-20 балів під час вступу.

     

Керівництву шкіл, класним керівникам та учням надано роздаткові рекламні буклети та інформацію про правила прийому та контакти кафедри, факультету та університету.

     


Захід пройшов цікаво, а головне з користю, усім охочим було надано відповіді на запитання.

 


Вікторія Хвіст,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook