РАЗОМ ДЛЯ НАЙКРАЩОГО ІНТЕРНЕТУ!

8 лютого 2022 року
    8 лютого 2022 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”.
 День безпечного Інтернету (SID/ДБІ) запровадили мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій, особливо, дітьми й молоддю. 
  8 лютого 2022 року в рамках співпраці Google Україна та Міністерства освіти і науки України відбувся Всеукраїнський онлайн-флешмоб освітян до Дня безпечного інтернету. Безпрецедентна подія, під час якої реєструвався рекорд України щодо виконання освітянами цифрових вправ у віртуальних кімнатах Google for Education!  
 Під час заходу були презентовані: можливості цифрових інструментів Google Workspace for Education; переваги використання Google Класів для організації освітнього процесу; "Посібник із безпеки дітей в Інтернеті". Активними учасниками флешмобу стали 60% викладачів коледжу. У віртуальних кімнатах разом з їншими освітянами України вони успішно справилися з завданнями, отримали рекомендації щодо обережності і відповідальності під час роботи в інтернеті, дізналися як використати готові методичні рішення для формування навичок інформаційної безпеки та отримали у подарунок підготовлений кейс для впровадження в освітній діяльності.

Ірина СЕМЕНЮТА, викладач 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook