Майбутні соціальні педагоги прозвітували про результати проходження навчальних практик

12 вересня 2014, 17:04

        11 вересня на педагогічному факультеті імені професора Віктора Сидоренка відбулася звітна конференція за результатами проходження навчальних практик студентами напряму підготовки «Соціальна педагогіка». Цей захід став уже традиційним. Цьогоріч у ньому взяли участь 52 студенти. Так, першокурсники проходили ознайомчу з фаху практику на базі дошкільного закладу «Яблучко» та у Солом’янському районному у місті Києві центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Вони розповідали про своє перше знайомство із майбутньою професією.

        Наступними були Федосова Вікторія та Родіон Вегера, які від імені другокурсників представили  результати соціально-педагогічної практики у сільській та міській місцевостях. Студенти цього курсу є активними учасниками волонтерського руху. А під час практики брали участь у соціальних акціях до Дня захисту дітей, «Зупинимо СНІД разом» і «Пробіг під каштанами». Крім того, наші студенти працювали викладачами-вихователями із дітьми, батьки яких є учасниками бойових дій або біженців із зони АТО, у літньому таборі «Родовід Січ». А ще відвідували дитячі будинки сімейного типу, соціальні структури села Велика Снітинка Фастівського району. 
         Своїми враженнями від виробничої практики поділилися також студенти третього курсу. На завершення виступив магістрант Богдан Опальчук, який представив звіт із виробничої соціально-педагогічної в соціальних службах практики.

 

 
 
 
 
 
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook