Профорієнтація гуманітаріїв для херсонських школярів

18 лютого 2022 року

 Лютий багатий на події для випускників загальноосвітніх закладів України: розпочалася реєстрація старшокласників на ЗНО, вони постали перед потребою вибору предметів, за якими складатимуть іспити для вступу в університет. А отже, одинадцятикласники усвідомлюють, що скоро настане мить ухвалення рішення про обрання майбутнього фаху. Розуміючи складність зазначеного процесу, науково-педагогічні працівники кафедри психології проводять профорієнтаційну роботу з абітурієнтами. Так, 17. 02. 2022 року доцент Людмила Омельченко зустрілася з учнями 11-х класів Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 32 м. Херсона. Цей захід став можливий завдяки співпраці з адміністрацією загальноосвітнього закладу, зокрема завучем – Ілляшенко Ніною Анатоліївною. Вона радо погодилася на взаємодію з представником НУБіП України, адже розуміє важливість профорієнтаційної роботи з випускниками.

Доцент познайомила абітурієнтів із перевагами навчання в НУБіП України, розповіла про програми, за якими здійснюється підготовка, запросила випускників до участі в олімпіаді, яку проводить університет, забезпечуючи можливості випускників отримати додаткові бали для вступу.

    Зустріч, хоч і дистанційна, однак проходила в теплій атмосфері. Особливо припала до вподоби випускникам «мандрівка» сайтом університету, розповідь про особливості підготовки на програмі «Психологія» (ОС бакалавр), зацікавилися старшокласники навчально-інформаційним порталом університету, з особливою увагою аналізували електронний навчальний курс, який демонструвала Л. Омельченко.
   Скористалися абітурієнти й нагодою отримати консультацію щодо професійного самовизначення. Вони записали контакти Центру соціально-психологічної служби кафедри психології. На завершення розмови Л. Омельченко дала відповіді на запитання, які ставили абітурієнти.
Науково-педагогічні працівники кафедри психології дякують адміністрації Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 32 м. Херсона за надану приємність співпраці, бажають випускникам загальноосвітніх шкіл успіхів на ЗНО, запрошують на навчання за освітньою програмою «Психологія».

Людмила Омельченко
доцент кафедри психології

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook