Кафедра статистики та економічного аналізу продовжує профорієнтаційну роботу

18 лютого 2022, 15:58
    Теплішає за вікном, а значить, наступає відповідальна пора для нашої молоді, для вступників – обрати своє успішне майбутнє! А хто, як не студенти, знає важливість та складність цього вибору. Саме тому, Вікторія Штакал, студентка І курсу освітньої програми «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу», як експрезидент учнівства Київської школи №101, завітала у рідні стіни аби поділитися досвідом та порадами щодо вступу зі своїми друзями!

     Здобуття освіти – це час не лише професійного становлення, а й реальне життя, яке має бути цікавим та позитивно насиченим! Національний університет біоресурсів і природокористування України – флагман сучасної високопрофесійної освіти із більш ніж віковою історією. Університет славний в Україні та знаний у світі!

    Спілкуючись з випускниками, Вікторія запросила їх до топового економічного факультету НУБіП України на навчання за сучасною освітньою програмою «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітнього ступеня Бакалавр! Адже, професійні знання з обліку, бізнес-аналітики, господарського і фінансового права, аудиту та оподаткування отримані сьогодні – це гарантований успіх завтра!

       Ще однією сучасною та ефективною формою підготовки фахівців на економічному факультеті є проходження міжнародних освітніх стажувань в іноземних університетах-партнерах НУБіП України та виробничих практик закордоном. На кафедрі статистики та економічного аналізу є навчально-наукова лабораторія біоеконометрики і дейтамайнінгу, на базі якої вивчаються сучасні аналітичні програми, які є основою студентських досліджень.

      Окрім професійних знань та вагомого практичного досвіду, навчання в НУБіП України наповнить позитивними емоціями, цікавими історіями, спільними перемогами та здобутками. Активне насичене спортивне і цікаве культурно-масове життя факультету відкриває таланти та сприяє виявленню творчого потенціалу. До послуг молоді – спортивні секції, творчі і мистецькі колективи, численні гуртки, клуби за інтересами, наукові спільноти. Лідерські та управлінські якості можна реалізувати через самоврядування – у студентській та профспілковій організаціях університету.
    На завершення зустрічі, Вікторія Штакал відповіла на численні питання майбутніх вступників, роздала інформаційні буклети з детальною інформацією про Університет та запросила до аналітичної команди професіоналів НУБіП!!!!!
      Висловлюємо щиру подяку керівництву Школи №101 м. Київ та Вікторії Штакал за проведену зустріч і тісну співпрацю!!!

 

Додаткову інформацію можна отримати приєднавшись до груп кафедри:
facebook.com/StatisticsNULES,
instagram.com/nules.sea/
 
Офіційний сайт кафедри:
https://nubip.edu.ua/node/1132

 

Тетяна Собченко, 
куратор групи АОПЗБ,
к.е.н., доцент 
Інна Лазаришина, 
гарант освітньої програми, завідувач кафедри
статистики та економічного аналізу
д.е.н., професор 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook