День єднання: ми, українці - всюди українці, допоки світить нам одна зоря

16 лютого 2022, 10:00

    16 лютого 2022 року на виконання Указу Президента "Про невідкладні заходи з консолідації Українського суспільства" в Україні вперше відзначили державне свято – День єднання. Наша університетська родина теж зібралася біля 3-го навчального корпусу, де під звуки Державного Гімну України   був піднятийДержавний прапор.


«Сьогодні перед суспільством постали складні і загрозливі зовнішні та внутрішні виклики, які вимагають відповідальності та впевненості від кожного,-   зазначив, звертаючись до присутніх, ректор університету Станіслав Ніколаєнко.  - Ще ніколи за роки незалежності не було такої напруженої ситуації: з трьох сторін Україну оточила армія Росії, а керівництво країни-агресора силою зброї вирішило приборкати український народ і захопити країну. Дуже добре, що, консолідуючись, ми це бачимо і готові до спротиву».
 
Викладач кафедри військової підготовки Тарас Чайка – один з тих, хто брав участь у боях на сході України в ході ООС, -  нагадав: ця війна точиться вже з 2014 року, і наш «недобрат» не втомлюється бряцати зброєю. Але опір ворогу є і буде! До цього українці готові: воїнами ж не народжуються – ними стають у грізний час.
 
Думку молоді висловила голова Студентської організації НУБіП України Марина Когут.
 
А дух і настрій єдності університетського колективу відобразили працівники кафедри культурології, особливо народний артист України доцент кафедри Роман Рудий, завідувач лабораторіями Ірина Литвиненко: 
 
 
            Тож нехай ніколи не згоряє над Україною її щаслива зоря!
  

Ірина Майданюк,
 завідувач кафедри культурології

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook