Розширене засідання ректорату

22 лютого 2022, 9:00
Корпус № 3, ауд. 309

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

  1. Про результати зимової екзаменаційної сесії та організацію освітнього процесу у другому семестрі 2021/2022 н.р. Доповідає начальник навчального відділу Рудик Ярослав Михайлович.
  2. Про затвердження Положення про атестацію здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії та Положення про атестацію здобувачів наукового ступеня доктора (кандидата) наук. Доповідає завідувач відділу докторантури та атестації наукових кадрів Боярчук Сергій Васильович.
  3. Про відкриття докторантури за спеціальностями у Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Доповідає завідувач відділу докторантури та атестації наукових кадрів Боярчук Сергій Васильович.
  4. Звіт про діяльність госпрозрахункових підрозділів у 2021 році та план на 2022 рік. Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачук Вадим Анатолійович.
  5. Про організацію практичного навчання студентів за кордоном у 2022 році. Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачук Вадим Анатолійович.
  6. Про роботу постійно діючих консультаційно-підготовчих курсів НУБіП України. Доповідає заступник начальника відділу якості освіти, маркетингу і профорієнтаційної роботи Багацька Оксана Михайлівна.
  7. Про обрання лічильної комісії для проведення процедури таємного голосування на засіданні Вченої ради університету 23 лютого 2022 р. Доповідає ректор Ніколаєнко Станіслав Миколайович.
  8. Про план заходів на березень 2022 р. Доповідають: проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Кваша Сергій Миколайович, проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Кондратюк Вадим Миколайович, проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачук Вадим Анатолійович, проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Іщенко Валерій Васильович, начальник навчального відділу Рудик Ярослав Михайлович, учений секретар Барановська Оксана Дмитрівна.
  9. Різне.
     

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook