СТАН ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ НА КАФЕДРІ ТЕХНОЛОГІЇ КОНСТРУКЦІЙНИХ МАТЕРІАЛІВ І МАТЕРІАЛОЗНАВСТВА

14 лютого 2022, 15:01

На кафедрі технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства дистанційне навчання відбувається на платформах «Cisco Webex», «GoogleMeet», “Zoom”. 

Співробітники кафедри на освітній платформі «Elearn» (https://elearn.nubip.edu.ua) атестували Електронні навчальні курси наступних дисциплін: 

  • матеріалознавство;

  • технологія конструкційних матеріалів;

  • будівельне матеріалознавство та зварювання в будівництві;

  • сучасні будівельні матеріали;

  • технологія машинобудування. 1 частина;

  •  матеріалознавство і технологія конструкційних матеріалів;

  • технічна механіка (матеріалознавство);

  • матеріалознавство (ХТ).

В 2022 році планується атестація дисципліни «Технологія машинобудування. 2 частина» (відповідний старший викладач Похиленко Г.М.) та «Теорія різання, металообробні верстати та інструмент» (відповідні доцент Семеновський О. Є і старший викладач Похиленко Г.М.)

Для покращення рівня дистанційного навчання старший викладач Похиленко Г.М. і завідувач лабораторіями Гранкін Г. А. організували на кафедрі технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства відео зйомку підготовки та виконання лабораторних та практичних робіти.

На сайті кафедри створена папка «Навчальні відео» де будуть розташовані відео, що присвячені підготовки та виконанню лабораторних та практичних робіт. 



Першим кроком стало відео по підготовці до проведення лабораторної роботи на тему «Макроструктурний аналіз металів і сплавів». Електронне посилання на відеоматеріал розташоване на сайті кафедри технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства за наступною адресою (https://nubip.edu.ua/node/1152/3).

На фото наведено знімки екрану з фільму, де майстер виробничого навчання Духота С. В. виконує підготовку до проведення лабораторної роботи на тему «Макроструктурний аналіз металів і сплавів».

Завідувач кафедри ТКМіМ 

Афтанділянц Є. Г.


 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook