Майбутній агроінженер Марія Краснопольська: «Агроінженерія – моє майбутнє!»

11 лютого 2022, 19:36

„Агроінженер — це той хто знає і може пояснити, як експлуатується та чи інша сільськогосподарська машина“ — Маргарет Тетчер, британський політик

 

Чому НУБіП України? – Це запитання для учениці 11 класу, випускниці середньої загальноосвітної школи І-ІІІ ступенів №132 міста Києва Марії Краснопольської.

      Мені сподобався девіз «Диплом НУБіП України – успішний старт твоєї кар’єри!». Крім того НУБіП України це надзвичайно мальовнича територія нашої столиці та екологічно чиста його локація. А саме важливе, що вплинуло на мій вибір обрання університету, – це те, що я з родини інженерів. Мій тато інженер – хоча і військовий, а ось мама інженер з агропромислового комплексу. Вона навчалась і захищала свій диплом спеціаліста в Національному аграрному університеті. Зараз доволі успішна і має гарне працевлаштування.

 

Чому Агроінженерія?

      Доволі прагматично. Промоніторила інтернет і переконалась, що агроінженер — одна з найбільш затребуваних на ринку праці спеціальностей, фахівців якої потребує значна частина уже діючих агропідприємств. Окрім того, великі агрофірми пропонують чимало програм стажування для студентів механіко-технологічного факультету з можливістю подальшого працевлаштування.

 

Чи обрали Ви курси НУБіП України?

      Так з 1 лютого 2022 року моя група розпочала навчання на підготовчих курсах до зовнішнього незалежного оцінювання при НУБіП України. Їх порекомендували мені науково-педагогічні працівники механіко-технологічного факультету, які були у нас в класі з профорієнтацією. Знову таки промоніторила інтернет і переконалась в їх ефективності за відгуками першокурсників НУБіП України 2021 року вступу.

 

Чи плануєте прийняти участь в Олімпіаді вступників в НУБіП України?

      Так вже зареєструвалась. Це дуже вагома підтримка, безумовно при позитивному результаті офіційного ЗНО. Крім того розглядаю це як певний етап оцінки моєї готовності до складання зовнішнього незалежного оцінювання.

 

Бажаємо Марії успіхів у прагненні доєднатись до дружньої спільноти агроінженерів!

 

Спілкувався Іван Роговський

 

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook