Добрий старт – запорука успіху! ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження розпочав весняний семестр

9 лютого 2022 року

     У відповідності до затвердженого графіка освітнього процесу, в умовах карантинних обмежень, 7 лютого 2022 року ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження у дистанційному форматі розпочав навчальний процес весняного семестра 2021-2022 навчального року.
    Дирекція інституту приділила значну увагу підготовці до початку семестру. Напередодні, засідання директорату своїм порядком денним окреслило коло головних організаційних заходів для забезпечення успішного початку навчання.

     Цьому передували і два старостати із залученням наставників академічних груп. Разом з наставниками та старостами академічних груп відпрацювали ефективну організацію навчальних занять в дистанційному форматі. Новацією весняного семестру стало запровадження в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження використання єдиної платформи дистанційного навчання на базі ресурсу Google Meet корпоративного порталу nubip.edu.ua.

    Продовжуємо також використання системи моніторингу відвідування занять студентами «Електронний журнал». На весняний освітній період у планах робочої групи зі створення цього ресурсу є завдання завершити розробку додатків з формування звітів відвідуваності з використанням первинних даних від старост та викладачів дисциплін.

    Загалом до навчання приступили 29 груп спеціальностей «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», «Теплоенергетика» та «Біомедична інженерія». Приємно, що впродовж перших днів реєструємо досить високий рівень відвідуваності занять студентами.
    Сподіваємось на закінчення карантинних обмежень. Студенти скучили за викладачами, за тією особистісною комунікацією, без якої передача знань все ж таки є неповноцінною.
    Чекаємо на вас у комфортних аудиторіях університету!

Семен Волошин,
заступник директора ННІ

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook