Учасник мистецької студії «Голосіївська палітра» В'ячеслав Дикало – лауреат престижного міжнародного конкурсу

20 січня 2022 року

           З 2001 року Юрмальська школа мистецтв організовує престижний міжнародний конкурс образотворчого мистецтва «Я живу біля моря» .      За 20 років конкурс став одним із провідних конкурсів образотворчого мистецтва для дітей та молоді в Латвії, а також здобув визнання за кордоном.

Минулого року конкурс відбувся у латвійському місті Юрмала, і, за інформацією організаторів, на нього було подано 630 робіт із Латвії і 522 з-за кордону ( всього 1152 роботи із 164 навчальних закладів дванадцяти країн – Білорусі, Естонії, Італії, Китаю, Литви, Норвегії, Польщі, Португалії, Румунії, Туреччини, України та Латвії ).
 
 
 
Цього разу у конкурсі взяла участь і художня студія «Голосіївська палітра». Свої роботи подали Аліса Сергеєва (факультет харчових технологій і управління якістю продукції АПК), Альона Микитюк та В’ячеслав Дикало (факультет тваринництва і водних біоресурсів), Яна Черненко та Єлизавета Нечепуренко (факультет захисту рослин, екології та біотехнологій).
Досить довго роботи розглядало і оцінювало міжнародне журі, в якому взяли участь представники Латвії, Китаю та Франції. У результаті вельмиповажна комісія вирішила присудити 1 головну премію, 12 золотих медалей, 16 срібних медалей, 21 бронзову медаль та 46 відзнак.
Прикметно і приємно, що серед 96 найкращих робіт, відзначених журі,   є і твори В’ячеслава Дикала.
 
 
В’ячеслав  - студент ІІ курсу факультету тваринництва та водних біоресурсів, він переможець і лавреат не одного  міжнародного та всеукраїнського конкурсу образотворчого мистецтва, його улюблена техніка – комп’ютерна графіка.
 
 
 
            Кілька днів тому на адресу університету прийшла нагорода престижного конкурсу для В’ячеслава.
 
 
Вітаємо юнака  з новою заслуженою нагородою!  Творчих тобіуспіхів!
 
Ярина Пузиренко, доцентка кафедери культурології,
 керівниця студії «Голосіївська палітра»
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook