Оксана Чайка про співпрацю кафедри іноземної філології і перекладу з найстарішою київською школою № 42

30 січня 2022 року
     Вибір професії є одним з головних життєвих виборів, який здійснює людина в юному віці. Щоб допомогти зробити цей важливий крок, у межах угоди про співпрацю між Національним університетом біоресурсів та природокористування України і середньою загальноосвітньою школою І-ІІІ ступені № 42 міста Києва профорієнтаційну роботу у цій школі провела доцент кафедри іноземної філології і перекладу гуманітарно-педагогічного факультету Оксана Чайка.

     Учнів одинадцятих класів детально поінформували не тільки про спеціальності, за якими НУБіП України здійснює підготовку (а їх аж 45!), а й щодо підтримки абітурієнтів університетом, особливістю якої є участь у Олімпіаді, що надає унікальну можливість отримати до 20 додаткових балів до оцінки сертифіката ЗНО з одного відповідного предмета при розрахунку конкурсного бала і може стати ключовим чинником при вступі на місця державного замовлення.

     Представники школи подякували за співпрацю. А ми дякуємо директору школи Дубовецькому Юрію Олександровичу за надані можливості спілкування з випускниками під час важливого вибору їхнього життєвого шляху!
     До речі, школа № 42 є найстарішою школою Києва, і її історія налічує понад 110 років. Та зараз вона перетворилась на найсучаснішу школу у столиці. Тож будемо раді прийняти у свою університетську родину, яка незабаром святкуватиме 123-ю річницю з дня заснування університету, випускників цієї школи. Давайте разом плекати найкращі традиції наших закладів освіти й спільними зусиллями створювати майбутнє!


Світлана Амеліна,
завідувач кафедри іноземної філології і перекладу

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook