Педагогічний семінар на тему: «Обмін досвідом викладачів циклових комісій (підвищення кваліфікації, участь у конкурсі «Педагогічний ОСКАР – 2022»)»

14 січня 2022 року

14 січня 2022 року було проведено семінар на тему: «Обмін досвідом викладачів циклових комісій (підвищення кваліфікації, участь у конкурсі «Педагогічний ОСКАР – 2022»)».

Досвідом роботи щодо проєктної діяльності на уроках історії поділилася Олена Куракіна, голова циклової комісії гуманітарних дисциплін, викладач історії. Познайомила присутніх з видами проєктів та їх класифікацією. Зазначила, що творча проєктна діяльність виступає в якості об’єднуючого критерію, який синтезує в собі стійкі риси творчої діяльності.

Людмила Клименко, викладач зарубіжної літератури, виступила з доповіддю на тему: «Що таке QVIS?». Надала точне тлумачення цього методу інтелектуально-розважальної гри. Це своєрідний інтелектуальний тимбілдинг, який допоможе згуртувати колектив, навчить злагоджено працювати в команді й весело провести час разом. Проінформувала про участь наших студентських команд у грі та їх перемогах. Провела практичне заняття, де надала можливість викладачам стати учасниками КВІЗу.

Валентина Гапонова, викладач української мови і літератури, ознайомила присутніх із власним збірником тестів з української мови «Крокуємо до ЗНО». Розповіла про його структуру. Зазначила, що збірник є інтегрованою розробкою, що поєднує теоретичні відомості та тестові завдання у форматі ЗНО.

Євгенія Голуб, викладач комп’ютерних дисциплін, ознайомила присутніх з особливостями ІКТ в умовах сучасних запитів. Презентувала власну методичну розробку «Інформатика і комп’ютерна техніка». Акцентувала, що посібник має методичні вказівки, які містять великий обсяг кейсів по розв’язанню конкретних завдань та оперуванню даними, посилання на фактичний матеріал у вигляді QR-кодів, що дає можливість завантажити вихідні документи, перейти на сторінки інформаційних джерел або у певний веб-застосунок безпосередньо за допомогою смартфону.

Емілія Дібрівна, викладач математики, поділилася з учасниками семінару формами та методами роботи з обдарованою студентською молоддю в закладах фахової передвищої освіти, які дозволяють досягти вагомих результатів.

По завершенні Вікторія Сова, заступник директора з навчальної роботи, підвела підсумки семінару, подякувала організаторам та учасникам за злагоджену проведену роботу. Зазначила, що семінар дійсно став практичною порадою з певних питань, зосередив на нових етапах роботи, надихнув на цікаві ідеї.

Тетяна Мірча, методист коледжу


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook