Зустріч аспірантів та студентів гуманітарно-педагогічного факультету з Міністром аграрної політики та продовольства України Ольгою Трофімцевою

27 вересня 2021 року

  Аспіранти гуманітарно-педагогічного факультету та студенти 2 курсу освітньої програми «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» зустрілися з міністром аграрної політики та продовольства України Ольгою Трофімцевою.

Під час навчання у Національному університеті біоресурсів та природокористування України я була присутня на безлічі цікавих лекцій з чудовими досвідченими викладачами. Та цього разу, до нас в університет завітала його випускниця, яка досягла надзвичайних висот - міністр аграрної політики та продовольства Трофімцева Ольга Василівна.

Тема лекції звучала як «Місце України на глобальному агропродовольчому ринку: як посилити позиції». На ній були висвітлені дуже важливі питання аграрництва, та основна думка зводилася до того, що найціннішим ресурсом є люди, в силах яких зробити все. За півтори години студенти дізнавалися про структуру аграрної політики в Україні, та що потрібно для того, щоб вивести її на новий рівень в світі.

Ольга Василівна постійно ставила нам питання, завдяки чому зустріч була живою та цікавою. І як висновок, можу сказати, що я отримала чудовий досвід та нові знання, які допоможуть мені краще освоїти майбутню професію.

Майборода Аліна Олексіївна,
Крутько Маргарита Анатоліївна

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook