Прилуцький технічний фаховий коледж – надійний партнер у підготовці майбутніх інженерів-енергетиків

24 січня 2022 року

    В плані профорієнтаційної роботи ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження у січні-квітні передбачені важливі зустрічі з майбутніми вступниками, в тому числі і в очному форматі.
    Щорічно до ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження вступають на навчання за скороченим терміном 12-15 студентів-випускників Прилуцького фахового коледжу. Важливою особливістю випускників коледжу є їх високий рівень підготовки, що обумовлює у подальшому їх успішне навчання в НУБіП України та подальше працевлаштування в провідних енергетичних компаніях України.
    20 січня 2022 р. завідувач кафедри електропостачання ім. проф. В.М. Синькова професор Козирский В.В. провів планову, дуже важливу зустріч з майбутніми випускниками, студентами Прилуцького технічного фахового коледжу на їх базі.

    Відкрив профорієнтаційну зустріч директор коледжу Павло Черніков, який наголосив на важливій співпраці щодо формування подальшої освітньої траєкторії випускників коледжу саме в стінах НУБіП України. Тепло Павло Іванович відгукнувся і про ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, зазначивши, що і серед співробітників інституту працюють випускники коледжу – к.т.н., доцент Петренко А.В.
    Зустріч відбулась з майбутніми вступниками на спеціальності - 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» і 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології».
    На початку зустрічі професор Козирський В.В. за дорученням дирекції інституту вручив подяки ректора університету академіка Ніколаєнка С.М. директору коледжу П.І.Чернікову, завідувачу навчально-виробничої практики, викладачу вищої кваліфікаційної категорії Науменко Н.М. і викладачу коледжу (випускнику нашого інституту) Яцелі С.В. У подяках ректора університету висловлено вдячність нагородженим за високий рівень підготовки студентів та їх свідомий вибір нашого навчального закладу для подальшого навчання.

    З виступу Козирського В.В. майбутні вступники дізнались про ті переваги, які НУБіП України і ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження створюють під час навчання для своїх студентів: можливість навчатись у європейському університеті за програмою подвійних дипломів, навчатись і працювати одночасно у найкращих енергетичних компаніях України за дуальною формою, мати можливість стажування за кордоном, претендувати на працевлаштування у провідних компаніях, з якими наш інститут має відповідні угоди.
    Сьогоднішні студенти агротехнічного коледжу Кириченко Богдан, Макогон В'ячеслав, Залозний Євген, Петриченко Олександр, Яценко Кирило, Назаренко Владислав, Деркач Тимофій, Лисов Станіслав, Либохоря Михайло, Бібік Олександр, Топтун Владислав, Кравченко Геннадій задали велику кількість запитань про умови вступу, особливості навчання, навчання закордоном, умови проживання в гуртожитку, військову кафедру та ін.
    Домовились, що у березні за умов послаблення карантину відбудеться повторна зустріч зі студентами.
    Побажаємо нашому партнеру – колективу Прилуцького технічного фахового коледжу подальшого розвитку, а випускникам вступу до НУБіП України та успішної подальшої кар’єри у сфері енергетики і автоматики.


Лілія Мартинюк,
заступник директора - координатор з виховної роботи
та організації дозвілля студентів

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook