Кафедра фізичного виховання розпочала активну фазу профорієнтаційної роботи

24 січня 2022 року

   Вже традиційно, в період зимових канікул, науково-педагогічні працівники кафедри фізичного виховання активно займаються профорієнтаційною роботою. Так, 21 січня 2022 року, старші викладачі кафедри, Ріма Дубовік, Олена Хотенцева і Олена Отрошко, відвідали одразу дві школи - Тарасівську та Юрівську загальноосвітні школи І-ІІІ ступенів Києво-Святошинської районної державної адміністрації Київської області.

   Директорка Тарасівської школи, випускниця ННІ післядипломної освіти, Тамара Кучеренко і заступник директора з навчально-виховної роботи, Олена Павленко, дуже гостинно зустріли делегацію з гуманітарно-педагогічного факультету та познайомили з учнями десятих і одинадцятих класів. Олена Вікторівна зазначила, що в минулому році, десять випускників школи вступили та навчаються в НУБіП України. Один з них, В’ячеслав Голенко, студент спеціальності «Фізична культура і спорт», влітку став чемпіоном світу зі змішаних єдиноборств ММА.

 
   Майбутні випускники Юрівської школи, відзначили, що знайомі з НУБіП України та розглядають його, як заклад для здобуття вищої освіти, а директор – Анатолій Ловягін, провів екскурсію школою та познайомив з колегами.
   Учні дізнались про перспективи здобуття освіти в нашому університеті, велику кількість престижних спеціальностей, можливість навчання за програмою подвійного диплому і стажування за кордоном, цікаве і насичене студентське життя, екологічну місцевість та зручність розташування студентського містечка.

   Загалом, четверо одинадцятикласників вже обрали НУБіП України для навчання та готуються до зовнішнього незалежного оцінювання.
Представники гуманітарно-педагогічного факультету відповіли на всі запитання учнів і вчителів школи, надали необхідні консультації та побажали успішного складання іспитів.

Олена Отрошко,
викладач кафедри фізичного виховання,
гуманітарно-педагогічного факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook