Практичні заняття з військової підготовки – запорука успіху

20 січня 2022 року
     На кафедрі військової підготовки тривають комплексні практичні заняття з вивчення курсу первинної військово-професійної підготовки та тактичної медицини.

     Заняття з тактичної, розвідувальної, вогневої підготовки проводяться у комплексі з іншими предметами курсу первинної військово-професійної підготовки та тактичної медицини, що дозволить якісно підготувати одиночного солдата до бойових дій як самостійно, так і в складі підрозділу.
     Заняття проводяться в створених керівниками занять умовах бойової (тактичної) обстановки з використанням засобів імітації, що несе психологічне навантаження з одночасним виконанням навчально-бойових завдань.

     Підвищена увага приділяється вогневій підготовці. На практичних заняттях з вогневої підготовки ті, хто навчається, використовуючи навчальну зброю, макети і плакати, вивчають бойові властивості, загальну будову зброї та ручних осколочних та реактивних протитанкових гранат, порядок розбирання та збирання зброї, основи та правила стрільби.

     Зі Святом Богоявлення під час практичних занять привітав студентів народний депутат IV скликання, доцент кафедри військової підготовки, священик Юрій Бойко. Побажав всім любові до України, до своїх батьків, здоров’я та особистої місії, яку кожен бере на себе.

Ігор Радіонов 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook