Завідувач кафедри аграрного, земельного та екологічного права імені акад. В.З. Янчука Володимир Єрмоленко – член Науково-консультативної ради при Голові Верховної Ради України

12 січня 2022 року
     З метою забезпечення наукового супроводу діяльності Верховної Ради України вперше в історії розпорядженням Голови Верховної Ради України від 30 грудня 2021 р. № 502 було утворено Науково-консультативну раду при Голові Верховної Ради України як консультативно-дорадчий орган, метою якого є залучення висококваліфікованих фахівців у галузі права до законопроектної роботи, підготовка наукових висновків з питань діяльності Верховної Ради України, що потребують наукового забезпечення.

 

     До складу Науково-консультативної ради з числа висококваліфікованих фахівців у галузі права включено завідувача кафедри аграрного, земельного та екологічного права імені академіка В.З. Янчука НУБіП України, доктора юридичних наук, професора, член-кореспондента Національної академії правових наук України Єрмоленка Володимира Михайловича.

Вітаємо Володимира Михайловича із заслуженим визнанням на державному рівні! Нехай це визнання додасть Вам наснаги і сил для здійснення нових задумів та планів, Ваше прагнення йти вперед слугує Вам джерелом нових інтересів і цілей, а Ваша енергія, багатий досвід, невичерпний інтелектуальний потенціал продовжують якнайкраще служити на благо нашої держави! Бажаємо на цьому шляху Вам міцного здоров’я, щастя, добра і миру та подальших професійних перемог!

 

Олена Яра,
декан юридичного факультету

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook