Вітаємо з присвоєнням спортивного звання «Майстер спорту України з кіокушинкайкан карате» Юлію Седельнікову – студентку факультету ветеринарної медицини

31 грудня 2021 року
м. Київ

 

    Студентці 3 курсу факультету ветеринарної медицини, спеціальності ветеринарна медицина Юлії Седельніковій присвоєно спортивне звання Майстер спорту України з кіокушинкайкан карате наказом Міністерства молоді та спорту України від 29.12.2021 р. №4971.

    Високе спортивне звання Юлії присвоїли за зайняте 2 місце на чемпіонаті України з кіокушинкайкан карате, виступала у змаганнях серед жінок у віковій категорії 18+, ваговій категорії +60 кг.

 

Кіокушинкайкан карате це один з багатьох видів єдиноборств, дуже видовищний вид спорту, який вимагає від спортсменів не тільки сили і влучності ударів, демонстрації технічних прийомів але й швидкості, миттєвої реакції, аналізу і вивчення тактики суперника,  розробки технічного і тактичного плану поєдинку, в залежності від сильних сторін суперника. Змагання з карате відбуваються завжди видовищно і емоційно.

 

  Ми поцікавилися у Юлії про шляхи її спортивного зростання.

-     Юля, коли і де Ви почали займатися карате?

Займаюсь карате в місті Києві 15 років в спортивному клубі «Будокан» під керівництвом Гаврилюка Андрія Анатолійовича 

-     Які Ваші подальші спортивні плани?

Поєднувати навчання і спорт дуже важко, але це того варте. Планую виграти абсолютний чемпіонат світу і отримати звання майстра спорту України міжнародного класу.

 

 Вітаємо Юлію з отриманням спортивного звання Майстер спорту України та бажаємо подальших високих досягнень у навчанні, спорті і особистому житті.

В’ячеслав Пархоменко,
заступник завідувача кафедри фізичного виховання зі спортивної роботи

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook